Connect with us

Incredibila transformare suferita de aceasta tanara dupa ce si-a operat maxilarul. Acum este de nerecunoscut

De Citit

Incredibila transformare suferita de aceasta tanara dupa ce si-a operat maxilarul. Acum este de nerecunoscut

Doctorii i-au redat unei tinere de 20 de ani increderea in ea si speranta intr-un viitor cu totul diferit fata de cel imaginat pana de curand.

Ellie Jones, din Tara Galilor, a avut o diformitate faciala, pentru ca maxilarul ei s-a oprit din crestere la varsta de opt ani. Din acest motiv, si dantura ei a avut de suferit, iar Ellie a fost mereu complexata din cauza infatisarii, relateaza Daily Post.

Pana la varsta de 14 ani, cand a fost la un ortodontist, Ellie nu a stiut ca s-a nascut cu o afectiune care i-a afectat cresterea maxilarului, fiind convinsa ca acelea erau fizionomia si dantura cu care fusese inzestrata de natura.

Dupa investigatii complexe, la varsta de 16 ani, Ellie a facut prima operatie dintr-o serie care, patru ani mai tarziu, i-au schimbat total aspectul.

61822290

Operatiile, facute la Spitalul Glan Clwyd din Rhyl, au fost extrem de dureroase, dar Ellie este fericita acum. „Intr-o perioada m-am hranit doar cu lichide si nici macar nu puteam sa vorbesc, fiind nevoita sa comunic prin scris. In ciuda durerilor cumplite pe care le-am avut, acum ma simt eliberata si sunt foarte increzatoare in mine”.

Pana acum, Ellie a fost vanzatoare intr-un magazin, insa intentioneaza sa devina fotograf profesionist.

sursa:stirileprotv.ro

 

Continue Reading

More in De Citit

Popular

To Top