Connect with us

La ce crezi că folosește acest dispozitiv? Tot mai multe femei îl folosesc în fiecare zi! Uite ce fac cu gura după ce și-l agață de urechi

De Citit

La ce crezi că folosește acest dispozitiv? Tot mai multe femei îl folosesc în fiecare zi! Uite ce fac cu gura după ce și-l agață de urechi

In numele frumusetii femeile apeleaza la fel si fel de trucuri, care mai de care mai ciudate.

Insa ultimele tendinte sunt bizare iar rezultatele oferite de tehnicile respective sunt puse la indoiala. Un bun exemplu il reprezinta dispozitivul din imaginile alaturate.

El este confectionat din latex si are un mulaj ce curpinde integral buzele si forteaza purtatoarea sa tina gura deschisa. Dispozitivul include si doua benzi elastice late, care preseaza fata si se agata de urechi.

Rolul acestui instrument bizar este de a tonifia buzele si muschii faciali, ceea ce duce, in cele din urma, la un ten mai ferm, potrivit producatorului.

Voi ati purta asa ceva?

Te-ar putea interesa si: Alerga și ea în parc, când un bărbat a oprit-o și i-a zis să-și pună sutien. ”Nu vezi că ai sânii deja lăsați?”

Alerga și ea în parc, când un bărbat a oprit-o și i-a zis să-și pună sutien. ”Nu vezi că ai sânii deja lăsați?” Ce i-a răspuns această femeie e foarte tare

Michelle Kirk, o femeie din Statele Unite se antrena pentru maratonul de la New York din noiembrie când a fost oprită de un bărbat care avea să-i spună ceva despre sutienul sport.

Mămica de 28 de ani, originară din Florida a fost șocată să audă că “sânii tăi sunt lăsați, nu vezi că au început să o ia spre sud, nu cred că vrei asta” plus câteva indicații medicale despre importanța purtării sutienului sport.

Femeia a fost oprită brutal de bărbatul aflat pe bicicletă și nu i-a putut răspunde așa cum și-ar fi dorit pentru că, o avea în căruț pe fiica sa de 18 luni.

Michelle nu s-a lăsat. Ajunsă acasă, a abordat problema pe un grup de pe Facebook unde a lăsat un mesaj pentru bărbatul care nu și-a putut păstra opiniile pentru sine.

“Tu ești motivul pentru care femeile au insecurități. Dacă nu îți plac sânii mei lăsați, nu te uita! Niciodată nu voi înceta să fac ceea ce iubesc. Mă iubesc prea mult ca să las ura ta să mă dărâme!”
Mesajul ei a ajuns la sute de femei care i-au scris mesaje de încurajare.

Michelle a mulțumit tuturor celor care i-au scris și a menționat că dacă mesajul ei a putut ajuta cel puțin o femeie să realizeze că nu trebuie să asculte lucrurile negative pe care le spun unii atunci misiunea ei este completă. “Nu suport oamenii care încearcă să dărâme alte persoane. Dacă nu ai nimic frumos de spus, mai bine taci.”

Continue Reading
Click to comment

Lasă un răspuns

More in De Citit

To Top
Website-ul foloseste cookies. Continuarea navigarii pe website reprezinta acordul tau privind prevederile aplicabile disponibile aici.x