Connect with us

La doar 14 ani, pustiul asta a devenit milionar. Totul a pornit cand tatal lui i-a dat 2000 de euro. Ce idee geniala a avut baiatul si cum a devenit bogat

De Citit

La doar 14 ani, pustiul asta a devenit milionar. Totul a pornit cand tatal lui i-a dat 2000 de euro. Ce idee geniala a avut baiatul si cum a devenit bogat

Simţul răspunderii reprezintă unul dintre cele mai preţioase daruri pe care copiii le primesc de la părinţii lor.

Prin modul în care fac educaţie, părinţii cultivă această abilitate şi îi învaţă pe copii o lecţie importantă pentru viaţă: să distingă cu claritate care sunt aspectele care intră sub incidenţa responsabilităţii lor şi care nu.

Cu toţii ne dorim să creştem copii responsabili, doar că uneori, lecţia despre responsabilitate este prost predată şi copiii pleacă în viaţă cu o serie de convingeri despre ei în raport cu ceilalţi, care îi predispun la o mare suferinţă.

Sa ai simtul afacerilor nu e deloc complicat si, aparent, nu iti trebuie nici experienta. Dovada este acest pusti de 14 ani din Marea Britanie, care a reusit sa devina milionar.

Totul a inceput cand Harvey Millington a primit 2.000 de lire sterline de la tatal sau, dupa ce baiatul i-a spus despre afacerea pe care vrea sa o porneasca.

Pustiul s-a gandit sa vanda online abtibilde auto care sa le reaminteasca soferilor cand le expira asigurarea auto si vinietele de circulatie.Un astfel de sticker costa 4 lire, si oamenii s-au ingramadit sa le cumpere.

In decursul unui an, Harvey a strans 130 de mii de euro, si s-a gandit sa investeasca 50.000 intr-un teren din orasul natal. Insa de abia acum vine surpriza: un dezvoltator imobiliar care detinea toate terenurile din jur, i-a oferit 2,3 milioane de euro ca sa ii cedeze terenul, asa ca la doar 14 ani, Harvey a devenit milionar.

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

More in De Citit

To Top