Connect with us

La începutul anilor 2000, era una dintre cele mai senzuale apariții din showbiz-ul românesc și înnebunea bărbații cu piesa „Amor, amor”! Ce s-a ales de blonda bună pe nume Cristiana Răduță

De Citit

La începutul anilor 2000, era una dintre cele mai senzuale apariții din showbiz-ul românesc și înnebunea bărbații cu piesa „Amor, amor”! Ce s-a ales de blonda bună pe nume Cristiana Răduță

Cristiana Răduță a dispărut de mulți ani de pe scena muzicală din România, dar cu toate acestea este încă prezentă în lumina reflectoarelor.

Cristiana Răduță a fost considerată una dintre cele mai sexy dive ale muzicii românești. Aparițiile sale în videoclipuri precum “Amor, Amor”, au stârnit fanteziile bărbaților și au înfierbântat imaginația multora. De altfel, Cristiana Răduță s-a făcut remarcată în acele vremuri și pentru pictorialele sale, în care își arăta atuurile fizice fără nicio inhibiție.

În 2002, albumul care îi purta numele a fost cel mai bine vândut album al anului, iar disografia şi succesul ei nu s-au oprit aici, ci în 2008, odată cu ultimul album lansat, „Easy Girl”.

Despre Cristiana Răduță se știe că, la începutul anilor 2000, s-a măritat cu un controversat om de afaceri pe nume Costel Bobic.

Într-un interviu acordat ProTV Magazin, Cristiana Răduţă spunea referitor la retragerea sa de pe piaţa muzicală: „«Nu ştiu alţii cum sunt», dar eu nu am fost, nu sunt şi nu vreau să ajung vreodată un „nume” în «agenda» mondenă. Am învăţat că fiecare clipă din existenţa mea poate fi veşnic frumoasă, dacă ştiu cum s-o trăiesc, dacă vreau să n-o irosesc”.

Deși se bucura de mare succes la public, Cristiana Răduță s-a retras de pe scena muzicală și multă vreme a dispărut din lumina reflectoarelor.

Însă, superba blondă este actriță. Joacă la Teatrul Metropolis, iar look-ul ei este unul cu mult mai cuminte față de cum o știa publicul pe vremuri.

În anul 2016, Cristiana Răduță a jucat în piesa de teatru „Jurnalul plăcerii”, alături de actorul Marius Bodochi.

Senzuala blondă nu s-a schimbat deloc din punct de vedere fizic, distingându-se prin eleganță, rafinament și delicatețe.

Te-ar putea interesa si: Cum arata Adrian Copilul Minune… cand era mic? Imagini rare cu el, inainte sa fie celebru… Multi au uitat

MANELIST la 14 ani. Imagini SENZAŢIONALE, de acum 25 de ani, cu Adi Minune

Adi Minune apare în înregistrare alături de Vali Vijelie şi Dan Bursuc. Locul filmării este un bloc din cartierul bucureştean Ferentari.

Adrian Simionescu, pe numele de scenă Adrian Minune, era cunoscut în tinereţe drept acordeonist. Încă de la vârsta de 12 ani, a mers la petreceri cu acordeonul primit cadou de la bunicul său.

Recent, imagini cu tânărul Adrian au fost făcute publice de Rustem, fiul impresarului de manele Ion Petrişor.
Adrian, pe atunci în vârstă de doar 14 ani, cânta la o nuntă din cartierul Ferentari.

Printre lăutarii care erau alături de Adrian se aflau şi alţi manelişti deveniţi azi celebri: Dan Bursuc la clarinet şi Vali Vijelie la acordeon.

 

Adrian Minune face senzaţie în câteva fragmente video de pe vremea când nu era atât de cunoscut ca acum. Manelistul era total diferit faţă de cum arată acum. Sigur nu-l vei recunoaşte.

Manelistul apărut în urmă cu 10 ani într-un film francez filmat în România, “Gadjo dilo”, Adrian Minune cântă cu foc melodia “Tutti Frutti” la acordeon. În film apare şi Rona Hartner, mult mai tânără şi mai slabă.

Adrian Minune nu era atât de cunoscut în urmă cu 10 ani, iar imaginile cu el sunt de colecţie. Se pare că pe lângă talentul muzical pe care îl are, manelistul se pricepe foarte bine şi la actorie.

Mult mai slab şi mai tânăr, Adrian Minune făcea furori pe vremea aceea. Acum, cântăreţul este unul dintre cei mai cunoscuţi manelişti din România şi toată lumea îl recunoaşte.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

More in De Citit

To Top