Connect with us

La prima vedere, pare o poza obisnuita. Detaliul socant pe care l-au observat insa internautii cand s-au uitat mai atent

De Citit

La prima vedere, pare o poza obisnuita. Detaliul socant pe care l-au observat insa internautii cand s-au uitat mai atent

Aceasta fotografie a ajuns să facă turul internetului şi să devină o sursă teribilă de amuzament pentru cei care au avut ocazia să le privească. Unii fotografi reușesc, fără să vrea, să capteze imaginile la momentul perfect făcând din pozele lor iluzii optice care te induc în eroare la o primă vedere. Însă, dacă le vei urmări cu mai multă atenţie, vei descoperi că acestea au altă semnificaţie.

O iluzie optica a creat o adevarata frenezie in randul internautilor. O poza cu trei femei care stau pe banca s-a viralizat pe retelele de socializare, dupa ce mai multi oameni au observat un detaliu straniu.

La prima vedere poza cu cele trei tinere pe banca, in parc, nu are nimic neobisnuit, insa la o privire mai atenta, internautii au descoperit un detaliu bizar. Cele trei tinere par ca leviteaza pentru ca nu se vede decat spatarul bancii.

Cea mai bizara teorie a unui internaut este ca banca ar avea scaune pliabile. Insa, cei mai multi sunt de parere ca poza este trucata sau modificata. Imaginea a fost publicata pe Imgur, unde a stans mii de like-uri si comentarii.

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in De Citit

To Top