Connect with us

Lidia Fecioru te invata cum sa te aperi de deochi!

De Citit

Lidia Fecioru te invata cum sa te aperi de deochi!

Bioenergoterapetul Lidia Fecioru a vorbit despre deochi si vampirismul energetic.

Potrivit Lidiei Fecioru, sunt oameni care pot sa te deoache in mod inconstient. Bioenergoterapeutul spune ca au existat si persoane care au murit din aceasta cauza!

„Exista furtul de energii, care se sparge cel mai repede in plexul solar. Se poate face cand omul se uita cu invidie la tine, cu rautate, dar si cu admiratie. Sunt si oameni care se deoache singuri. Sunt multi care nu constientizeaza forta gandurilor. Exista vampiri energetici. Cei intorsi de la san, toti sunt asa. Pe parcursul vietii, ei isi dau seama de acest lucru. Pot face acest atac energetic si copiilor. Poti chiar sa mori din cauza unui deochi”, a spus Lidia Fecioru.

„Eu ii invat pe oameni o protectie. Ne imaginam imbracati intr-un glob de oglinda, dar cu oglinda in afara. Atunci, orice fel de furt de energie se intoarce inapoi cu putere dubla. Asta tine si de blesteme”, a mai spus Fecioru la emisiunea Adevaruri Ascunse.

„Sa incerce sa invete sa isi faca transferul de energie. Sa faca o sfera uriasa de energie pozitiva, care sa ii ofere acea stare de bine. Vampirii sunt cei care au cifra 2 in diagrama de nastere sau de nume. Numarul doi tine de sfera bioenergiei”, a afirmat si Mihai Voropchievici

Semnul crucii si cristalele (sodalitul) te ajuta sa scapi de deochi, a mai afirmat numerologul. In cazul copiilor deochiati, rugaciunea „Tatal Nostru”, spusa de mama, de sapte ori, este cea mai buna metoda, au spus cei doi.

sursa:teotrandafir.com

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

More in De Citit

To Top