Connect with us

„M-am măritat la 30 de ani cu Mihai. Într-o zi a adus o fată să doarmă la noi acasă. El spunea însă că fata tocmai a venit la Bucureşti şi că e verişoară cu el”

De Citit

„M-am măritat la 30 de ani cu Mihai. Într-o zi a adus o fată să doarmă la noi acasă. El spunea însă că fata tocmai a venit la Bucureşti şi că e verişoară cu el”

O femeie a povestit drama prin care a trecut în viața de familie. Aceasta a recunoscut că soțul său a înșelat-o încă de la începutul relației. În plus, într-o zi i-a adus în casă o femeie despre care i-a spus că este verisoara sa. În realitate însă era doar o altă amantă.

„Aveam o slujbă bună într-un spital când l-am cunoscut pe Mihai. Frumos, ambiţios, venit din nordul Moldovei să îşi găsească rostul la Bucureşti. Mai mic cu 3 ani decât mine, fermecător cât cuprinde.

Eu aveam 30 de ani şi în anii ʻ80, să ai 30 de ani şi să fii nemăritată nu era o chestie bine văzută. Ne-am căsătorit şi am făcut doi copii frumoşi, pe Ana şi pe Paul.

O carieră de soţ infidel. Şi eu, de nevastă supusă Mihai m-a înşelat din primele zile ale căsătoriei noastre. Sau poate de dinainte, nu ştiu. Poate că am fost oarbă, sau mi-am acoperit ochii, pentru că semne de flirt erau, cu toate femeile dimprejur.

M-a înşelat şi în ziua în care am născut băiatul. Ştiu sigur că era cu una din vecinele noastre la un aşa zis schimb de experienţă la Predeal (lucrau împreună).

Dar acum aveam doi copii şi chiar dacă mă durea teribil să îmi dau seama ce face, nu îl confruntam decât cu timiditate. Îl întrebam unde a fost şi cu cine. Îmi era frică că se enervează. (…)

Ştiam sigur că o face, într-o zi a adus o fată să doarmă la noi în casă. Să doarmă la noi în casă! El spunea însă că fata tocmai a venit la Bucureşti şi că e verişoară de departe cu el, că eu bat câmpii şi că nu e frumos că strâmb din nas că ea doarme la noi.

Uneori îl credeam, aveam mare nevoie să îl cred. Aveam nevoie de un tată pentru copii”, a povestit femeia.

Te-ar putea interesa si: Povestea adevărată a unei tinere: ‘Eram 4 cupluri, am plecat spre club, dar eu aveam un chef de o partidă nebună’

O ieşire în club poate avea urmări neaşteptate dacă ai “prietene bune”.

“Era sâmbătă, o seară de vară superbă. Eu şi prietenul meu am sunat câţiva prieteni să mergem în oraş. În cele din urmă, ne-am întâlnit. Eram vreo patru cupluri, am plecat înspre club, dar pe drum îmi venise un chef nebun să o fac. Simţeam nevoia ca iubitul meu să mă mângâie, să mă facă să mă simt în al 11-lea cer – noi am trecut de mult de al 9-lea…

Ajungem la club, ne aşezăm la masă, comandăm şi îi zic iubitului că merg până la baie cu prietena mea, Alexandra. Pe drum, îi spun Alexandrei că nu mai rezist şi că e posibil să plec acasă, că nu mai am stare… trebuie să o fac! Intru în cabina şi…

Alexandra mea, între timp, s-a dus la prietenul meu şi i-a spus tot, nu am apucat să termin ce trebuia să fac la baie că cineva bate la uşă…Ocupat!Eu sunt…(iubitul)Stai puţin că acum ies.Vreau şi eu să intru, a zis el.

Îi dau drumul şi intră şi el în cabină. Să mai spun că era atât de îngust locul acela, încât a trebuit să se lipească de mine pentru a putea închide uşa? A început să mă sărute, să mă mângâie… Aveam o emoţie de nu ştiam ce e cu mine, nu din cauza lui, ci pentru că eram într-un loc necunoscut, cu mulţi necunoscuţi în preajmă, şi ne putea prinde oricine. Asta n-a contat prea mult, în următoarea secundă eram dezbrăcaţi şi transpiraţi…

Cred că vă daţi seama şi voi ce s-a întâmplat… Ajunsesem în al 11-lea cer! Era… extraordinar! Am terminat, ne-am îmbrăţişat… am început să râdem.”

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

More in De Citit

To Top