Connect with us

Mariana, razboinica de la Exatlon Romania, schimbare totala de look! A renuntat la hainele sport, a acceptat sa fie machiata, si-a vopsit parul si s-a coafat! Nu ai mai vazut-o asa pana acum

De Citit

Mariana, razboinica de la Exatlon Romania, schimbare totala de look! A renuntat la hainele sport, a acceptat sa fie machiata, si-a vopsit parul si s-a coafat! Nu ai mai vazut-o asa pana acum

Mariana, razboinica de la Exatlon a acceptat provocarea Cristinei Mihaela de a-si schimba radical infatisarea si stilul vestimentar.

Mariana a acceptat provocarea lansata de Cristina Mihaela, saptamana trecuta, de a-si schimba look-ul si stilul vestimentar. Fosta razboinica de la Exatlon a trecut prin cea mai spectaculoasa transformare fizica din viata sa.

Pentru inceput, Cristina Mihaela si Mariana au mers intr-un magazin de haine din centrul Bucurestiului pentru a alege cateva tinute. Vizibil incantata si in acelasi timp emotionata, Mariana a probat multe tinute atat elegante cat si casual si in final s-a hotarat ce anume ii place cel mai mult.

Pasul urmator a fost cel al transformarii fizice. Cristina Mihaela a adus-o pe Mariana intr-un salon de infrumusetare renumit pentru ca atleta sa fie transformata radical la infatisare. Mariana a acceptat sa se isi tunda si sa isi vopseasca parul, sa se machieze si apoi sa fie coafata asa cum nu a mai fost pana acum si rezulatatul a fost unul uimitor.

Te-ar putea interesa si: Când s-a măritat cu Mihai Petre, era una dintre cele mai sexy femei din România. Ce transformare! Cum arată acum Elwira

Mihai şi Elwira Petre formează, fără îndoieală, unul dintre cele mai „curate” şi îndrăgite cupluri din showbiz-ul autohton. Cei doi sunt împreună de un deceniu şi jumătate şi s-au căsătorit în 2008.

Ajunsă la 38 de ani, Elwira Duda – după numele ei de fată – este dovada clară că polonezele sunt printre cele mai frumoase femei din lume. Deşi nu mai are 20 de ani şi, în plus, a adus pe lume o fetiţă, pe nume Catinca, nevasta lui Mihai Petre a pus câteva kilograme, dar arată în continuare fenomenal.

Elwira nu prea mai aduce cu „fetişcana” din urmă cu un deceniu şi jumătate, când a devenit cunoscută în România, transformându-se într-o femeie frumoasă şi matură în toată puterea cuvântului, după cum puteţi vedea în îmaginile din galeria foto de mai jos

Elwira, soția lui Mihai Petre, despre vremurile grele din tinerețe. „Mi-a spus din banii ăștia tu trăiești o lună”

Elwira, soția binecunoscutului coregraf Mihai Petre, și-a amintit de vremurile când era la începuturi în dans și când se descurcau foarte greu cu banii.

Mihai Petre formează cu soția sa, Elwira, unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc. Elwira și Mihai Petre, care au devenit părinți în anul 2012, formează un cuplu atât în viața de zi cu zi, dar au format și un cuplu la show-urile și concursurile de dans sportiv.

Despre acele vremuri de început, când dansau împreună, și-au amintit cei doi într-un interviu pe care l-au acordat în urmă cu ceva timp pentru Adevărul.

Întrebat cum se descurcau la început cu banii, Mihai petre a răspuns:

„Foarte greu, dar consider că a fost un noroc pentru că înveţi multe lucruri. Eu am crescut într-o familie normală şi Elwira la fel. Dansul este destul de costisitor, dar la un nivel mare, nu cum spune toată lumea că la început e foarte scump, nu e adevărat, oricine poate învăţa să danseze fără costuri uriaşe, dar când faci performanţă se schimbă lucrurile, iar noi nu aveam bani pentru aşa ceva. Am făcut de toate, am căutat sponsori, am muncit de dimineaţă până seara, erau zile în care doar predam, ne-am refuzat foarte multe lucruri”.

„Ţin minte când mama mea mi-a dat 50 de lei şi mi-a spus din banii ăştia tu trăieşti o lună şi nu ştiam ce să-mi iau de mâncare, erau situaţii în care beai ceai şi mâncai pâine”, l-a completat Elwira.

„Când mergeam în Germania la competiţii luam mâncare de acasă pentru că nu puteam să mâncăm la restaurante şi toţi banii pe care îi obţineam se duceau pe lecţii. Nu aveam prea multe lucruri atunci, dar este un lucru bun, dacă reuşeşti să-l depăşeşti, pentru că dacă rămâi în punctul ăla nu e prea distractiv. Noi am reuşit, am avut şi noroc, Slavă Domnului. Am muncit şi cumva s-a întâmplat să fie bine”, a mai spus Mihai Petre.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

More in De Citit

To Top