Connect with us

Medic agresat de soțul unei gravide. MOTIVUL? I-a văzut soția dezbrăcată în timpul nașterii

De Citit

Medic agresat de soțul unei gravide. MOTIVUL? I-a văzut soția dezbrăcată în timpul nașterii

A fost rănit grav pentru că și-a practicat meseria și a ajutat un bebeluș să vină pe lume.

Vorbim despre un medic din Arabia Saudită, care a fost împușcat de către soțul unei gravide, la scurt timp după ce aceasta a născut fiind asistată de medic. Autoritățile din Arabia spun că bărbatul a recurs la această măsură fiind supărat că medicul, care este bărbat, i-a văzut soția dezbrăcată.

Bărbatul ar fi solicitat ca soția lui să fie asistată la naștere de către o doctoriță. Din varii motive totuși soția bărbatului a fost ajutată să nască de către medicul Muhannad Al Zabn.

După naștere, soțul gravidei l-a chemat la o discuție pe medic, sub pretextul că vrea să-i mulțumească personal pentru faptul că i-a ajutat copilul să vină pe lume. În schimb, acesta a scos o armă și l-a împușcat pe medic în grădina spitalului din King Fahad Medical City, din Riad. Doctorul a fost internat în terapie intensivă, iar acum starea lui este stabilă.

Bărbatul a fugit de la locul faptei, dar poliția din Arabia Saudită în scurt timp a reușit să-l aresteze.

Potrivit lui Bassam Al Buraikan, purtătorul de cuvânt al spitalului, incidentul este investigat de către poliția locală. Instituția medicală a prezentat deja filmări, care confirmă faptul că medicul a fost agresat de către soțul gravidei internată în spital.

 

Daca ti-a placut articolul, nu uita sa il DISTRIBUI si pentru PRIETENII tai!

sursa

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

More in De Citit

To Top