Connect with us

Mesajul PUTERNIC al acestui scurt metraj a lasat milioane de oameni in lacrimi. O familie adopta o fetita, dar finalul… e neasteptat.

De Citit

Mesajul PUTERNIC al acestui scurt metraj a lasat milioane de oameni in lacrimi. O familie adopta o fetita, dar finalul… e neasteptat.

Un scurt metraj, intitulat „Gift”, a fost lansat pe internet si a reusit sa impresioneze peste 9 000 000 de oameni.

Produs de DeadLens Pictures, materialul video spune povestea unei fetite, ce a fost adopata de o familie aparent iubitoare si grijulie. Ajunsa in casa parintilor sai adoptivi, micuta este primita cu bucurie de noua ei surioara, iar lucrurile par sa se desfoare ca la carte. Din pacate, totul ia o turnura neasteptata, iar viata fetitei se schimba complet.

Violenta verbala si fizica isi fac aparitia, iar familia fericita in care credea ca a intrat se dovedeste a fi doar o iluzie.

o-familie-adopta-o-fetita-dar-finalul-povestii-e-neasteptat-imaginile-emotionante-urmarite-de-1-800-000

Cu alte cuvinte, acest scurt metraj trage un semnal de alarma in privinta adoptiei si abandonului animalelor de companiei. Din dorinta de a ii face pe oameni sa inteleaga ca si animalele au suflet si sufera atunci cand nu sunt tratate cu dragoste, producatorii filmuletului au transpus povestea prin intermediul unei familii.

o-familie-adopta-o-fetita-dar-finalul-povestii-e-neasteptat-imaginile-emotionante-urmarite-de-1-800-000_1

Povestea continua cu incercarile fetitei de a atrage atentia familiei adoptive si cu nenumaratele refuzuri si reactii inadecvate venite din partea parintilor. Vazand ca nu ii poate convinge sa ii fie alaturi si sa o asculte, micuta recurge la un gest care are menirea de a o face vizibila. Fetita isi transforma camera intr-un adevarat dezastru, moment in care parintii adoptivi iau o decizie radicala – aceea de a o abandona din nou.

Asa stau lucrurile si in privinta animalelor de companiei. Desi sunt entuziasmati la inceput, cei care adopta animale isi pierd interesul pe parcus si ajung sa abandoze animalele carora s-au angajat sa le ofere un camin pentru simplul motiv ca nu sunt asa cum si-au dorit.

Finalul materialul video este sfasietor: desi a fost lasata in mijlocul pustietatii, fetita aleaga in spatele masinii, dovedindu-si devotamentul fata de cei care trebuiau sa o iubeasca. Cadrul in care fetita este inlocuita cu o catelusa abandonata spune mai mult decat o mie de cuvinte.

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!

Continue Reading

More in De Citit

Popular

To Top