Connect with us

Momente de groaza pe banca Romaniei, in meciul international cu Turcia si Grecia! “Pana acum aveai flori pe mormant”

De Citit

Momente de groaza pe banca Romaniei, in meciul international cu Turcia si Grecia! “Pana acum aveai flori pe mormant”

Momente de groaza pe banca Romaniei, in meciul international cu Turcia si Grecia! “Pana acum aveai flori pe mormant” E cumplit ce s-a intamplat

Editia EXATLON 5 martie a venit cu o mare surpriza pentru concurenti si telespectatori. In fiecare saptamana, Romania, Turcia si Grecia se vor intalni intr-o confruntare de exceptie. Castigatorul a trei cupe are sansa sa-si aduca familia in Republica Dominicana.

Giani Kirita si Larisa, cei doi “player of the week”, participa la confruntarea de astazi din meciul international cu cele doua tari.

Dupa patru curse jucate, Giani Kirita s-a resimtit si le-a marturisit colegilor ca nu mai poate, ca este extrem de greu. Ba mai mult, fostul fotbalist a glumit cu faimosul Catalin Cazacu si i-a spus ca pana acum el ar fi murit din cauza efortului: “Pana acum aveai flori pe mormant”.

Am aflat ce va face Giani Kirita de la Exatlon dupa ce va parasi competitia! Faimosul si-a luat licenta dupa ce a facut un curs de 120 de ore!

In noiembrie 2017, Giani Kirita de la Exatlon a luat Licenta A de antrenor, urmatorul pas in cariera fiind obtinerea Licentei PRO.

Dupa ce se va intoarce din Republica Dominicana, Giani Kirita de la Exatlon se va concentra pe cariera de antrenor de fotbal. De altfel, Kirita si-a ocupat toata toamna lui 2017 cu frecventarea cursurilor organizate de Federatia Romana de Fotbal, pentru obtinerea Licentei A de antrenor.

Giani Kirita de la Exatlon viseaza la licenta PRO
Giani Kirita a absolvit un curs de 120 de ore, 48 teoretice si 72 practice, pentru care a platit 350 de euro, avandu-l coleg, printre altii, si pe Adrian Mutu. Licenta A ii va da dreptul lui Kirita sa pregateasca echipe de tineret si seniori, dar nu ii da dreptul sa fie antrenor principal in prima liga din Romania. Pentru ultima functie, el trebuie sa isi ia Licenta PRO.

Giani Kirita de la Exatlon spune ca fi un antrenor ofensiv
Liderul Faimosilor, Giani Kirita de la Exatlon se pregatete pentru meseria de antrenor. El s-a fotografiat in timpul cursurilor pentru Licenta A, in timpul unei prezentari, si a comentat: „În scurt timp voi îmbrăţişa rolul de antrenor. După cum vedeţi, poziţia este tot de atac, iar cand explic cad si foile”.

Giani Kirita l-a scos din sarite pe Gica Hagi! Antrenorul a fost revoltat: „Kirita trebuia eliminat!”

In urma cu 13 ani, Giani Kirita l-a scos din sarite pe Gica Hagi in timpul unui meci din campionatul Turciei.

In februarie 2005, Giani Kirita l-a scos din sarite pe Gica Hagi cu ocazia partidei Samsunspor-Galatasary, din campionatul Turciei. Kirita, liderul actual al trupei Faimosilor de la Exatlon, juca la Samsunspor, in timp ce Hagi era antrenorul lui Galatasaray Istanbul.

Partida s-a incheiat cu scorul de 2-1 pentru Samsunspor, iar, la final, Hagi a fost furios la conferinta de presa, sustinand ca infrangerea echipei sale a fost cauzata si de faptul ca Giani Kirita nu a primit un cartonas rosu, pentru jocul sau dur.

Giani Kirita l-a scos din sarite pe Gica Hagi. Echipa lui a invins-o pe cea antrenata de “Rege”
Presa din Turcia a consemnat ca Giani Kirita l-a scos din sarite pe Gica Hagi. „Hagi a venit la conferinta de presa doar pentru a tuna si fulgera impotriva arbitrilor”, au relatat ziarele. „Este incredibil ca Samsunspor nu a ramas cu un om mai putin!

Kirita ar fi trebuit eliminat inca de la inceputul meciului. Comentatorii TV trebuie sa se uite la fazele jocului si sa le analizeze”, a spus Hagi, citat de cotidianul “Fanatik”.

„Dupa ce a facut, rosu la fata, acest comentariu succint, principalul Galatei s-a ridicat de la masa si a parasit in graba sala de conferinte, fara sa astepte alte intrebari”, s-a mai scris despre acel episod.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

More in De Citit

To Top