Connect with us

Momentele in care designerii de haine au dat-o in bara rau de tot. Erau beti cand au creat imbracamintea? Mai ales pe a 3a

De Citit

Momentele in care designerii de haine au dat-o in bara rau de tot. Erau beti cand au creat imbracamintea? Mai ales pe a 3a

Femeile sunt foarte interesate de aspectul lor vestimentar, motiv pentru care își aleg cu greu hainele și tot timpul au nevoie de ceva mai special. Avem la noi în țară destui producători de haine, atât pentru femei cât și pentru bărbați, dar din păcate nu sunt atât de cunoscute ca brandurile din străinătate. Cum care branduri din strainatate? Cele care au creat articolele vestimentare pe care tocmai suntem pe care sa vi le prezentam in imaginile de mai jos. Daca vrei sa te inspiri, daca erai in cautarea unor articole vestimentare noi, uite ce iti poti cumpara:

*eraubeti*

Te-ar putea interesa si: S-a trezit mahmur, cu un ochi vanat si nu isi mai amintea nimic din ce facuse noaptea trecuta. Sotia ii lasase un bilet pe noptiera, iar cand l-a citit, atunci i-au dat lacrimile. Atunci a inteles totul

Un bărbat căsătorit, pe nume Ion, se trezeşte mahmur după o noapte de băut cu prietenii.Nici nu-şi amintea cum a ajuns acasă de la petrecere.„Ce Dumnezeu s-a întâmplat?”, se gândeşte el, întrebându-se dacă a făcut ceva greşit cu o seară înainte.

Ion se chinuie să-şi deschidă ochii şi primele lucruri pe care le vede sunt câteva tablete de asprirină aşezate lângă un pahar cu apă, pe noptieră.

Ion se ridică din pat şi îşi vede hainele în faţa lui, curate şi călcate.Ia pastilele şi apoi, privind în oglinda din baie, se sperie când vede că are un ochi umflat.

Imediat observă un bilet atârnat în colţul oglinzii, cu inimioare mici pe spate şi un semn de sărut cu ruj de la soţia lui:„Dragul meu soţ, noaptea trecută ai venit acasă băut şi ai făcut o gălăgie imensă. Dar nu te îngrijora! Micul dejun este pe aragaz. Am plecat devreme la piaţă pentru a-ţi pregăti cina preferată în seara asta. Te iubesc! Cu dragoste, Ana”

Se târăşte până în bucătărie, unde descoperă micul dejun cald, cafeaua fierbinte, iar ziarul de dimineaţă aşteapta să fie citit. Fiul lui stătea la masă, mâncând.

Ion întreabă: „Fiule… ce s-a întâmplat azi-noapte?”Băiatul răspunde: „Păi, ai venit acasă la trei dimineaţa, beat şi cu mintea tulbure. Ai căzut peste măsuţa de cafea şi ai rupt-o, apoi ai vărsat în hol şi te-ai lovit la ochi când ai dat cu capul de uşă.”

Complet confuz, îşi întreabă din nou fiul: „Atunci de ce mama ta este atât de bună cu mine şi micul dejun mă aştepta pe aragaz?”

Fiul său răspunde: „Asta-i simplu, atunci când mama te-a târât în dormitor şi a încercat să-ţi dea jos pantalonii, tu ai început să strigi: ‘Lasă-mă în pace cucoană, sunt bărbat însurat!’”Ion a fost atât de uşurat, încât a început să plângă!

Continue Reading
Click to comment

Lasă un răspuns

More in De Citit

To Top
Website-ul foloseste cookies. Continuarea navigarii pe website reprezinta acordul tau privind prevederile aplicabile disponibile aici.x