Connect with us

Monica si mama ei joaca impreuna in filme pentru adulti, impart acelasi barbat, dar asta nu e tot. Ceea ce se petrece intre ele nu este pentru rusinosi

De Citit

Monica si mama ei joaca impreuna in filme pentru adulti, impart acelasi barbat, dar asta nu e tot. Ceea ce se petrece intre ele nu este pentru rusinosi

Monica și mama ei joacă împreună în filme pentru adulți, împart același bărbat și… Asta nu e tot… Cele două femei mai și… Detalii ireale!! Ceea ce se petrece intre ele nu este pentru rusinosi. 

Monica are 22 de ani, iar împreună cu Jessica, mama ei în vârstă de 56 de ani, a devenit actriță în filme pentru adulți.

Din păcate nevoia de bani a fost cea care le-a făcut pe cele două să renunțe la serviciurile lor din care nu câștigau suficient, pentru a se orienta către așa ceva. În prezent sunt amândouă actrițe în filme pentru adulți iar veniturile lor sunt acum mai mult decât considerabile.

Au ajuns să facă așa ceva după ce fiica își pierduse slujba de barmaniță și se apucase de dans, pe când mama era chelneriță iar problemele cu banii nu au întârziat să apară.

Ideea ce a juca în filme pentru adulți i-a venit Monicăi, Jessica avea unele dubii la început, dar au atras-o sumele uriașe pe care le-ar fi făcut, scrie Daily Mail. Așa se face că ele apar în filme de acest gen împreună, însă insistă că nu au o relație incestuoasă, ceea ce le-ar scoate în afara legii.

Monica avea doar 20 de ani atunci când a apărut pentru prima dată într-un film pentru adulți.

Se pare că cei care au insistat ca ele să joace împreună în filme au fost producătorii filmelor, spune Monica: ,,Eu deja mă gândeam la asta, pentru că știam că vom câștiga enorm, dar a trebuit să vină cineva cu ideea asta, ca să vrem să o facem”.

Monica mai precizează că singurele două lucruri pe care refuză să le facă este să apară în scene cu animale, sau în scene cu fratele ei care încă nu a avut nicio experiență intimă.

Jessica și-a crescut fiica singură și nici nu mai vrea să audă de tatăl fetei. Cele două au fost întrebate dacă au făcut amor cu același partener și în viața personală, iar ele au răspuns că nu doar o dată.

Carole Lieberman, un psiholog, spune că ceea ce fac cele două femei este incest emoțional, deși adevărul este pe unde la mijloc, dacă pe ele nu le deranjează, de ce ne-ar deranja pe noi.

Citeste si: Află care este CULOAREA NUMELUI tău și ce spune despre tine. Vei avea o mare SURPRIZĂ

Ce spune despre tine culoarea numelui tău

Aura ta are o culoare dominantă care se reflectă și asupra numelui tău, în funcție de literele pe care le conține. Află care este culoarea numelui tău și ce mesaj transmite despre tine celor din jur!

Urmărește tabelul de mai jos, scrie-ți numele cu litere mari pe o foaie și sub fiecare literă trece cifra corespondentă din tabel. Adună toate cifrele, iar dacă obții un rezultat din 2 cifre, adună-le din nou. La final, trebuie să ai un singur număr și acela îți va arăta care este culoarea numelui tău.

Este simplu să afli culoarea numelui tău

Exemplu:

A L E X A N D R A = 1+3+5+6+1+5+4+9+1 = 35;
3 + 5 = 8
Culoarea numelui Alexandra este 8, adică ROZ.

Ce spune culoarea numelui despre tine

Roșu – ești o persoană plăcută, amabilă și binevoitoare; ești gata să faci orice pentru familia ta; ești generoasă și ai o inimă mare; pentru prietenii tăi ești un sprijin valoros și toți te apreciază.

Portocaliu – ești foarte echilibrată și reușești să îți menții pacea interioară până și în momentele dificile; ai un farmec anume, ești atrăgătoare și plină de resurse; atragi atenția asupra ta și toți cei care te cunosc se simt bine alături de tine.

Galben – ești optimistă și le dai speranță celor din jur, ajutându-i să gândească pozitiv; îți păstrezi mereu veselia și încrederea, beneficiezi de o intuiție puternică și știi să alegi întotdeauna ce e bun pentru tine.

Verde – culoarea numelui tău arată despre tine că beneficiezi de un echilibru perfect între starea fizică și cea mentală; ești o fire practică, pragmatică și pozitivă; ești hotărâtă, știi ce vrei și îți menții deciziile pe care le iei; ești născută să fii un bun lider și multe persoane au încredere în tine.

Albastru – ești o optimistă incurabilă! Mereu găsești puterea interioară de a trece peste greutăți cu capul sus și fără traume; iubești cu generozitate, oferi ajutor la nevoie și păstrezi un echilibru ideal între ceea ce poți face și ceea ce poți avea.

Indigo – ai o poftă de viață incredibilă, ești pregătită oricând de experiențe noi și te dăruiești în dragoste cu toată pasiunea; dar ești și înțeleaptă și răbdătoare, te ferești de riscuri și nu te lași păcălită de iluzii; ai nevoie de succese și victorii și muncești mult pentru ele.

Violet – ești bine organizată, ai o inteligență vie și îți place să îți calculezi fiecare pas; muncești mult pentru a ajunge unde îți dorești și te ferești de imprudențe; poate că unii te consideră prea serioasă și plictisitoare, dar tu știi exact ce vrei de la viață.

Roz – culoarea numelui tău poate fi romantică și visătoare, dar tu nu ești deloc cu capul în nori; ai un spirit viu, ești independentă și sigură pe tine, ești veselă și optimistă; singurul defect este că uneori ești egoistă, dar te corectezi la momentul potrivit.

Auriu – radiezi iubire, bucurie și veselie; ești generoasă, onestă și foarte atentă cu cei din jurul tău; ai face orice să îi ajuți pe cei din jur, chiar dacă îți lași deoparte interesele tale.

Continue Reading

More in De Citit

To Top