Connect with us

No comment! Voiau să facă dragoste pentru prima dată, dar nu aveau prezervativ. Ce au folosit în schimb

De Citit

No comment! Voiau să facă dragoste pentru prima dată, dar nu aveau prezervativ. Ce au folosit în schimb

Educaţia despre amor făcută în şcoli este un subiect care încinge de fiecare dată spiritele. Dacă unii părinţi sunt de părere că astfel de cursuri nu vor face decât să le dea idei adolescenţilor, alţii consideră că, din contră, informaţiile vor preveni o întreagă serie de probleme.

Doi tineri din Vietnam au ajuns la spital, după ce au folosit o pungă de plastic pe post de prezervativ.

Tânărul vietnamez şi iubita lui nu mai întreţinuseră relaţii intime niciodată. Când au decis totuşi să facă pasul cel mare, cei doi şi-au dat seama că nu aveau prezervative. Extrem de timid, băiatul a refuzat însă să meargă să cumpere şi a găsit în schimb o „soluţie” neobişnuită: să folosească o pungă de plastic.

Planul lui s-a dovedit a fi extrem de prost, ambii îndrăgostiţi ajungând la spital cu leziuni şi răni în zona intimă, scrie The Mirror.
Doctorii le-au acordat primul ajutor, iar acum tinerii urmează un tratament medical.

Uite ce mai folosesc oamenii ca mijloc contraceptiv in loc de prezervativ!
Un studiu de educatie amoroasa din Marea Britanie a scos la iveala lucruri socante despre ceea ce cred unii cu privire la contraceptie.

Un studiu din Marea Britanie facut pe un esantion de 1500 de persoane cu varste cuprinse intre 25 si 34 de ani, a scos la iveala lucruri socante despre educatia  a tinerilor. Potrivit specialistilor, multe persoane au o idee gresita despre ceea ce inseamna contraceptie. Exista persoane care folosesc in loc de prezervativ manusi chirurgicale, folie din plastic sau pungi pentru impachetat sandvisuri.

Medicilor specialisti li s-a parut surprinzator faptul ca multe femei folosesc asa numita medoda a calendarului pentru a evita o sarcina, majoritatea fiind convinse ca nu pot ramane insarcinate daca se afla la menstruatie.

Doctorii atrag atentia ca o femeie poate ramane insarcinata daca nu foloseste prezervativul sau alte mijloace de contraceptie, chiar daca se afla in perioada menstruatiei. E drept sansele sunt mai mici, dar nu este imposibil. Metoda cea mai raspandita de contraceptie in randul femeilor ramane pilula, fie ea si cea de a doua zi.

„Studiul a evidentiat faptul ca exista multe prejudecati, interpretari gresite si o lipsa de comunicare grava cu specialisti in domeniu”, a declarat Natika Halil, unul dintre coordonatorii studiului pentru Huffington Post, adaugand ca oamenilor le este inca teama sa apeleze la un specialist daca au o problema legata de amor.

Continue Reading

More in De Citit

Popular

To Top