Connect with us

Nu lua TEAPA! Asa deosebesti o GEANTA originala de una falsa! Urmăreşte aceste semne:

De Citit

Nu lua TEAPA! Asa deosebesti o GEANTA originala de una falsa! Urmăreşte aceste semne:

Ti-ai dorit-o foarte mult timp. Ai pus ochii pe geanta pe care o visezi, ai strans bani si in sfarsit esti pregatita sa o adaugi in garderoba ta.

Insa inainte de a cheltui banii, gandeste-te la toti acesi retalieri care vand replici realizate bine. Trebuie sa fii atenta la aceste detalii pentru a putea avea geanta pe care ti-o doresti.

Atentie la detalii – Fiecare produs al unui brad celebru este verificat la sange inainte de a fi lansat. Toate cusaturile trebuie sa fie perfecte. Daca geanta este falsa, vei gasi sigur cateva cusaturi facute prost.

imi1

imi2

Nasturi si fermoar – Calitatea lor trebuie sa fie perfecta. In plus au un numar sau nume inscriptionat. Acesta este un semn de autenticitate.

imi3

Numele de Brand – Gentile false au numele brandului imprimat cu font diferit, litere lipsa sau chiar greseli.

imi4

Seria – La brandurile celebre, eticheta ce contine seria este atasata atat de bine, incat este imposibil sa o indepartezi fara a deteriora produsul. Produsele false au aplicata seria cu adeziv

imi5-1

Ambalajul – Un produs scump vine intr-un ambalaj scump, din material de calitate, fara defecte.

7

Caracteristici distincte – Inainte de a merge la cumparaturi, documenteaza-te despre atributele fiecarui brand. De exemplu, un produs Prada nu va folosi niciodata o ata care contrasteaza cu cu culoarea exterioara. De fiecare data folosesc aceeasi culoare.

81

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!

Continue Reading

More in De Citit

Popular

To Top