Connect with us

NU MAI DATI BANI CERSETORILOR! Dupa ce au plecat de la cersit, doua femei au urcat intr-un BMW Seria 3

De Citit

NU MAI DATI BANI CERSETORILOR! Dupa ce au plecat de la cersit, doua femei au urcat intr-un BMW Seria 3

De cate ori nu ati trecut pe langa un cersetor, pe strada? Suntem atat de obisnuiti cu imaginea mainii intinse care ne cere un ban, incat rareori ii mai privim chipul celui care se afla in fata noastra.

Cersetoria e o afacere. Una profitabila, atat in marile orase ale Romaniei, cat, mai ales, dincolo de granite, unde un sarman, plasat strategic, la un colt de strada, aduna mii de euro pe luna, care ajung in buzunarele traficantilor, in schimbul dreptului de a trai.

Imaginea zilei în Germania a fost surprinsă în Bremen. Două tiganci din Romania, care tocmai plecaseră de la cerșit, au fost surprinse încârcându-și bagajele într-o mașină luxoasă. Bineînțeles, BMW.

În felul acesta, cele doua femei de etnie roma, au ajuns vedete în presa locală!

Jurnalistii germani nu precizeaza nationalitatea celor doua cersetoare, in schimb confirma ca bolidul este inamtriculat in Bulgaria.

Presa germana vorbeste si despre o mafie a cersetorilor in Bremen. Ba mai mult, cele doua femei cersesc frecvent in Bremen, unde profita de mila locuitorilor.

Daca ti-a placut articolul, nu uita sa il DISTRIBUI si pentru PRIETENII tai!

Continue Reading
Click to comment

Lasă un răspuns

More in De Citit

To Top
Website-ul foloseste cookies. Continuarea navigarii pe website reprezinta acordul tau privind prevederile aplicabile disponibile aici.x