Connect with us

Nu o sa iti vina sa crezi cat de FLEXIBILI sunt oamenii acestia!(GALERIE FOTO)

De Citit

Nu o sa iti vina sa crezi cat de FLEXIBILI sunt oamenii acestia!(GALERIE FOTO)

Gimnasti, angajati la circ sau pur si simplu oameni – elastic? Cu totii ne intrebam daca persoanele din imaginile de mai jos au oase sau pot sta in toate pozitiile pentru ca s-au antrenat ore in sir la vreo sala de fitness. Ei au uimit toti internautii cand au vazut cat de talentate sunt.

Nu oricine poate pune cu atata usurinta picioarele dupa gat. Cu toate acestea, oamenii acestia astea au dovedit ca sunt cei mai flexibili din lume. A ajunge la o astfel de performanta nu este un lucru la indemana oricui. Pentru dansuri, arte martiale sau gimnastica, te poti antrena de la cateva luni pana la cativa ani. In schimb, pentru a fi cat mai elastic este destul de greu sa obtii rezultate doar prin exercitii fizice sustinute. Pur si simplu trebuie sa fi inzestrat de la mama natura.

Se pare ca nu doar sportivii pot uimi prin elasticitatea lor, ci si amatorii, care nu au nicio treaba cu activitatile de acest gen. Oricum, tipele astea si-ar gasi cu usurinta un loc intr-o trupa de circ. Inca o data s-a dovedit ca femeile sunt mai bune decat barbatii.

Galeria de imagini de mai jos sta marturie.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

More in De Citit

To Top