Connect with us

Nu se mai ascunde! El este iubitul Andreei Mantea. Au ieşit împreună în oraş şi ea l-a fotografiat aşa! „Dragostea e peste tot”!

De Citit

Nu se mai ascunde! El este iubitul Andreei Mantea. Au ieşit împreună în oraş şi ea l-a fotografiat aşa! „Dragostea e peste tot”!

Andreea Mantea trăieşte cele mai frumoase clipe! După mult timp în care a fost singură şi s-a dedicat creşterii fiului ei, vedeta şi-a găsit liniştea în braţele unui bărbat misterios.

Andreea Mantea a plecat din Bucureşti alături de cel care i-a furat inima. Aseară, au luat cina împreună, iar ea le-a prezentat tuturor cât de fericită este.

„Coaste cu dragoste! Dragostea e peste tot! Văd inimi! Aiu”, a scris Andreea Mantea în dreptul fotografiei. Vedeta a găsit un cartof în formă de inimă, aşa că l-a pozat imediat, lăsând la vedere şi mâinile şi o parte din corpul bărbatului alături de care era.

Mii de like-uri au apărut imediat, semn că oamenii sunt fericiţi că Andreea Mantea iubeşte şi este iubită.

Cea mai neașteptată operație pe care a făcut-o Andreea Mantea. Intervenție în zona intimă

Andreea Mantea și-a dorit dintotdeauna să arate spectaculos, astfel că la un moment dat a ajuns să se opereze în zona intimă.

Andreea Mantea, care anul trecut a luat din nou în greutate, este una dintre cele mai apetisante vedete de televiziune din țara noastră.

Andreea Mantea, mamă a unui băiețel pe nume David, a fost dintotdeauna atentă la imaginea ei, conștientă că este foarte important cum se prezintă în fața publicului.

Pentru a arăta cât mai spectaculos, bruneta n-a ezitat să se lase pe mâna medicilor. Una dintre operațiile la care s-a upus Andreea Mantea este una pe care și-a făcut-o în zona intimă.

În anul 2014, înainte de a participa la show-ul „Burlăcița”, de la Antena 1, Andreea Mantea și-a făcut o lipoaspirație, pentru a scăpa de un strat neplăcut de grăsime din zona intimă.

„Am venit la domnul doctor să mă ajute să scap de anumite… părţi inestetice, de care mă chinui să scap de la începutul anului şi nu reuşesc. Am încercat să ţin o dietă, m-am apucat de sport. Am încercat dar nu am reuşit, aşa că singura soluţie pe care am găsit-o este această lipoaspiraţie cu laser.

Această zonă de care eu vreau să scap se a află într-o zonă a corpului unde nu mă pozează paparazzi, unde nu se uită nimeni. Doar eu văd de fiecare dată când mă dezbrac şi mă deranjează foarte tare”, spunea Andreea Mantea la vremea respectivă.

Care a fost cel mai nebunesc loc în care Andreea Mantea a făcut amor.

Prezentatoarea de televiziune Andreea Mantea a avut parte de o experiență fierbinte de tot. Ea a mărturisit care a fost cel mai nebunesc loc în care a făcut dragoste.

Andreea Mantea, care este mama unui băiețel care se numește David, este considerată una dintre cele mai focoase brunete din showbiz-ul românesc.

De-a lungul anilor, vedeta a reușit să prindă în mreje bărbați frumoși și celebri, precum cântărețul Ștefan Stan, dar și luptătorul de MMA Cristi Mitrea, cel care, de altfel, este și tatăl băiețelului ei.

Luată la întrebări, în cadrul unei emisiuni de televiziune, despre cel mai nebunesc loc în care a întreținut relații, Andreea Mantea i-a lăsat pe toți cu găra căscată cu răspunsul pe care l-a dat.

Ea a recunoscut că aceasta a fost cea mai fierbiente experiență amoroasa din viața ei.

„Cel mai nebunesc loc în care am făcut dragoste a fost în lift”, a mărturisit Andreea Mantea, care are o operație în zona intimă.

Andreea Mantea a uimit pe toată lumea, în urmă cu ceva timp, când recunoștea că a dezbrăcat cu gândul un bărbat, un concurent de la show-ul „Burlăcița”, la care ea a fost protagonistă.

„Am dezbrăcat cu gândul un bărbat, de curând. Era unul dintre concurenţii de la «Burlăciţa»”, afirma năbădăioasa prezentatoare de televiziune.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

More in De Citit

To Top