Connect with us

O mai știi pe Monica de la Candy?! Cum arată acum, la mai mult de 10 ani de la destrămarea trupei. S-a îngrășat peste măsură și soțul a părăsit-o chiar în ziua nunții

De Citit

O mai știi pe Monica de la Candy?! Cum arată acum, la mai mult de 10 ani de la destrămarea trupei. S-a îngrășat peste măsură și soțul a părăsit-o chiar în ziua nunții

Monica Andrei a fost una dintre cele mai de succes cântărețe de la începutul anilor 2000, însă viața avea să o transforme, acum, pe fosta artistă într-o femeie singură.

Roșcata a devenit celebră la 17 ani. Mai precis, în 2001, când, după plecarea Claudiei Pavel, avea să devine membră a trupei Candy alături de Giulia Anghelescu și de Selena Vasilache. A cunoscut din plin gustul succesului, însă poate mai mult decât era cazul. Iar scandalurile nu au lipsit. În anul 2006, tatăl tinereței cântărețe l-a acuzat pe impresarul Lucian Ionescu că a convins-o pe Monica să pozeze goală și că s-a folosit de ea pentru a promova imaginea trupei, însușindu-și numai el onorariul. Acesta a fost, de altfel, și momentul în care Candy avea să se destrame definitiv și iremediabil.

Ajutată de același Lucian Ionescu, Monica și-a încercat norocul apoi în cariera solo, însă a lansat un singur videoclop, „Cherry Babe”, și s-a lăsat păgubașă. Anii au trecut și acest lucru și-a lăsat amprenta asupra fizicului fostei cântărețe care, acum, la 32 de ani, este departe de silueta cu care făcea ravagii în indsutria muzicală. Nu a fost ocolită nici de drame. Cea mai mare?! A fost părăsită de iubitul ei chiar în ziua nunți, în timp ce era însărcinată.

Acum, Monica Andrei este o mamă singură și spune că s-a obișnuit cu situația: „Cu tatăl lui Matei, baiatul meu, nu am mai tinut legătura. Îl cresc singură, dar mă ajută și părinții și prietenii mei. Copilul este trecut în acte pe numele meu și așa va rămâne. A fost greu la început, dar m-am învățat. Iubirea pe care o am de oferit pentru el îmi dă putere„.

Te-ar putea interesa si: Când s-a măritat cu Mihai Petre, era una dintre cele mai sexy femei din România. Ce transformare! Cum arată acum Elwira

Mihai şi Elwira Petre formează, fără îndoieală, unul dintre cele mai „curate” şi îndrăgite cupluri din showbiz-ul autohton. Cei doi sunt împreună de un deceniu şi jumătate şi s-au căsătorit în 2008.

Ajunsă la 38 de ani, Elwira Duda – după numele ei de fată – este dovada clară că polonezele sunt printre cele mai frumoase femei din lume. Deşi nu mai are 20 de ani şi, în plus, a adus pe lume o fetiţă, pe nume Catinca, nevasta lui Mihai Petre a pus câteva kilograme, dar arată în continuare fenomenal.

Elwira nu prea mai aduce cu „fetişcana” din urmă cu un deceniu şi jumătate, când a devenit cunoscută în România, transformându-se într-o femeie frumoasă şi matură în toată puterea cuvântului, după cum puteţi vedea în îmaginile din galeria foto de mai jos

Elwira, soția lui Mihai Petre, despre vremurile grele din tinerețe. „Mi-a spus din banii ăștia tu trăiești o lună”

Elwira, soția binecunoscutului coregraf Mihai Petre, și-a amintit de vremurile când era la începuturi în dans și când se descurcau foarte greu cu banii.

Mihai Petre formează cu soția sa, Elwira, unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc. Elwira și Mihai Petre, care au devenit părinți în anul 2012, formează un cuplu atât în viața de zi cu zi, dar au format și un cuplu la show-urile și concursurile de dans sportiv.

Despre acele vremuri de început, când dansau împreună, și-au amintit cei doi într-un interviu pe care l-au acordat în urmă cu ceva timp pentru Adevărul.

Întrebat cum se descurcau la început cu banii, Mihai petre a răspuns:

„Foarte greu, dar consider că a fost un noroc pentru că înveţi multe lucruri. Eu am crescut într-o familie normală şi Elwira la fel. Dansul este destul de costisitor, dar la un nivel mare, nu cum spune toată lumea că la început e foarte scump, nu e adevărat, oricine poate învăţa să danseze fără costuri uriaşe, dar când faci performanţă se schimbă lucrurile, iar noi nu aveam bani pentru aşa ceva. Am făcut de toate, am căutat sponsori, am muncit de dimineaţă până seara, erau zile în care doar predam, ne-am refuzat foarte multe lucruri”.

„Ţin minte când mama mea mi-a dat 50 de lei şi mi-a spus din banii ăştia tu trăieşti o lună şi nu ştiam ce să-mi iau de mâncare, erau situaţii în care beai ceai şi mâncai pâine”, l-a completat Elwira.

„Când mergeam în Germania la competiţii luam mâncare de acasă pentru că nu puteam să mâncăm la restaurante şi toţi banii pe care îi obţineam se duceau pe lecţii. Nu aveam prea multe lucruri atunci, dar este un lucru bun, dacă reuşeşti să-l depăşeşti, pentru că dacă rămâi în punctul ăla nu e prea distractiv. Noi am reuşit, am avut şi noroc, Slavă Domnului. Am muncit şi cumva s-a întâmplat să fie bine”, a mai spus Mihai Petre.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

More in De Citit

To Top