Connect with us

O problema de LOGICA pe care numai cei foarte atenti o pot rezolva: Ce cartonaș ar trebui să se găsească în locul semnului de întrebare din careu?

De Citit

O problema de LOGICA pe care numai cei foarte atenti o pot rezolva: Ce cartonaș ar trebui să se găsească în locul semnului de întrebare din careu?

Un test de logică poate fi mai antrenant şi mai distractiv decât ai crede la prima vedere.
Avem pentru tine mai jos un test conceput de americani.
La finalul articolului, vei găsi rezultatele!
Testul de mai jos face furori pe internet: Ce cartonaș ar trebui să se găsească în locul semnului de întrebare din careul următor?

Cei care se bazează pe cunoştinţele de matematică pentru a rezolva această „problemă de logică” pot să se dea bătuţi. Răspunsul la această intrebare este la îndemâna tuturor, trebuie doar să gândiţi… dincolo de matematică.

Experienţa de viaţă vă va ajuta să descoperiţi răspunsul. Astfel, chiar şi cei mai tineri vor putea oferi un răspuns corect, dacă au capacitatea de a gândi dincolo de cifre şi au puţin spirit de observaţie. Deci, Ce cartonaș ar trebui să se găsească în locul semnului de întrebare din careul următor?

Răspunsurile corecte pot fi consultate mai jos:
.
.
.
.
.
.

Să observăm că sunt 4 cartonașe verzi, 4 roșii, 4 galbene și 3 albastre. Prin urmare, cartonașul lipsă trebuie să aibă culoarea albastră.
Apoi, numerele de pe cartonașele verzi sunt 7, 6, 5, 4; cele de pe cartonașele roșii sunt 6, 5, 4, 3; cele de pe cartonașele galbene 5, 4, 3, 2; iar cele de pe cartonașele albastre sunt 4, 3 și 2. Prin urmare, pe cartonașul lipsă trebuie să se găsească 1 punct.

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

More in De Citit

To Top