Connect with us

O revistă pentru bărbați a plătit la un moment dat bani grei ca să dezbrace complet o super-știristă a României!! Fotografiile provocatoare cu ea goală sunt aici

De Citit

O revistă pentru bărbați a plătit la un moment dat bani grei ca să dezbrace complet o super-știristă a României!! Fotografiile provocatoare cu ea goală sunt aici

O prezentatoare de stiri din Romania a fost surprinsa goala in statiunea Mamaia. Si nu pe malul marii, asa cum s-ar fi asteptat toata lumea, ci intr-un magazin din cea mai populara statiune de pe litoral.

Scena nu a fost surprinsa intamplator, pentru ca face parte dintr-o sedinta foto marca Playboy. “Masini care se ciocnesc in trafic, zugravi care stau sa cada de pe schele, nu dism in magazine sau restaurante – toate acestea s-au intamplat cu adevarat in Romania, pe litoral! In numarul din septembrie 2004 al revistei Playboy. Protagonista? Raluca Lazarut, care tocmai fusese eliminata din finala Big Brother 2″, scria revista Playboy.

Raluca Lazarut crede ca a ajuns in finala BB 2 pentru ca “s-a inteles intotdeauna foarte bine cu barbatii”. Cand a parasit casa a fost extrem de surprinsa: imediat a fost inconjurata de liceene care stiau pe de rost poeziile facute de ea in casa. Dintre “fratiori” s-a simtit atrasa de George.

“A fost o relatie misto si e unul dintre cei mai speciali oameni din viata mea. Ne-am vazut si dupa ce s-a terminat show-ul, insa distanta prea mare dintre noi pana la urma si-a spus cuvantul”. Raluca se muta din toamna in Bucuresti. Pana acum a fost studenta la Facultatea de litere, Universitatea de Vest din Timisoara, iar din octombrie va urma aceleasi cursuri in Capitala. In timpul liber ii place sa se plimbe prin parcurile care au si lacuri si si-ar dori sa lucreze in comunicare “pentru ca se pricepe la oameni”.

!!! VEZI FOTOGRAFIILE MAI JOS !!!

Raluca Lazarut spunea ca nu pune in discutie inca o aparitie in Playboy

In urma cu mai bine de zece ani, Raluca Lazarut se facea cunoscuta la reality-show-ul Big Brother. Bruneta a fost remarcata in cadrul emisiunii si imediat i s-au deschis mai multe porti, printre care si cea a revistei Playboy. Dezinhibata si naturala, Raluca a pozat goala in mai multe randuri, inclusiv in locuri publice.

Experienta Playboy a fost de bun augur pentru Raluca. Imediat dupa ce fotografiile cu ea goala apareau pe piata, telefonul incepea sa sune pentru a i se oferi diverse locuri de munca. Deoarece isi dorea de mult timp sa ajunga pe micul ecran, tanara a acceptat imediat un post de prezentatoare TV.

Acum, Raluca a decis să plece în SUA după ce l-a cunoscut pe Horaţiu, un afacerist român cu cetăţenie americană.

De dragul acestuia, a lasat ţara în urmă şi statutul de vedeta şi a plecat peste Ocean unde a reuşit să apară în mai multe seriale TV.

Raluca Lăzăruţ a luat lecţii de actorie şi, după multe castinguri, a reuşit să fie distribuită în câteva seriale TV. Fosta prezentatoare a aparut în Chicago Med, ca şi asistentă medicală, în Chicago PD, iar, de curând, în rol de reporter pe covorul roşu, în serialul Empire difuzat de Fox.

*banigrei*

Continue Reading

More in De Citit

Popular

To Top