Connect with us

Poliția l-a somat să-și ia mașina de pe plajă, dar el a refuzat în repetate rânduri. Atunci, agenții au început să tragă de ea, dar au rămas cu gura căscată când au văzut asta:

De Citit

Poliția l-a somat să-și ia mașina de pe plajă, dar el a refuzat în repetate rânduri. Atunci, agenții au început să tragă de ea, dar au rămas cu gura căscată când au văzut asta:

O întâmplare haioasă vine de pe plajele din Franța. Totul are în prim-plan un turist glumeț și creativ și doi agenți de pază care au încercat să-și facă meseria.

Bărbatul se distra pe nisip, dar, în același timp, crea și artă. Este impresionantă ce poate să iasă din mâinile lui! Omul este un expert al construcțiilor din nisip 3D, iar asta i-a indus în eroare și pe paznici. Turistul „a ridicat” o mașină 3D, i-a adăugat două jante reale și așa s-a născut iluzia optică perfectă.

Autoturismul semăna atât de bine cu unul real, încât oamenii legii l-au somat pe turist să-și ia mașina de pe plajă. Inițial, bărbatul a glumit și a spus că refuză să facă asta. Atunci, paznicii s-au apropiat de desen, au înțeles despre ce e vorba, moment în care au izbucnit cu toții în râs.

Iată creația omului:

Cum ți se pare?

Citeste si: Mama a cumparat o papusa de la un magazin de vechituri, dar cand a ajuns acasa si-a dat seama ca a facut greseala vietii. De atunci au fost torturati zilnic. Uite ce pateau din cauza papusii si ce s-a intamplat in direct intr-o emisiune

Debbie si Paul Merrick sunt un cuplu care spun ca au trecut prin multe din cauza unei simple papusi. Cei doi povestesc ca, de cand au cumparat acea papusa au trecut prin multe experiente ciudate, care i-a speriat. Ei spun despre papusa ca e posedata.

Debbie are 50 de ani si inca isi aminteste ziua fatidica in care a cumparat aceasta papusa veche, pentru doar 5 dolari, dintr-un magazin second-hand. Gandindu-se ca a facut o afacere foarte buna, intrucat acest gen de papusi sunt de obicei foarte scumpe, a luat obiectul si l-a pus in camera libera.

Totusi, de cand a adus-o in casa, Debbie spune ca ea si familia ei au fost inundati de fenomene paranormale. Cameron, sotul lui Debbie, sustine ca s-a trezit intr-o dimineata avand pe picioare ,,zgarieturi mici”:

,,Intr-o dimineata sotul meu mi-a zis ca are zgarieturi pe tot piciorul. Asta chiar nu ni se mai intamplase. Semanau putin cu zgarieturile de pisica, si il dureau, si chiar par ca au fost facute de ceva foarte mic, ca mainile unei papusi mici”.

Debbie a mai zis si ca alarmele de fum de la ei din casa se declanseaza pentru absolut niciun motiv, ea crede ca spiritul papusii merge prin camere, ceea ce produce schimbari bruste de temperatura, declansand astfel dispozitivul. Apoi, se pare ca intr-o noapte a auzit podeaua scartaind in spatele ei, dar cand a verificat, nu era nimeni acolo.

Ingrozita, Debbie a decis sa povesteasca totul prietenei sale, care e un medium si se ocupa de astfel de lucruri paranormale. Prietena ei a avertizat-o imediat ca ,,papusa are ceva in ea” si a fost deranjata pana si de faptul de a sta in aceeasi camera cu papusa posedata!

De frica, in cele din urma, Debbie a pus papusa intr-o cutie de plastic, si a pus mai multe lucruri peste ea. Totusi, a fost socata sa vada ca papusa se miscase, iar colierul pe care il avea la gat disparuse, atunci cand a mers sa o verifice, doua zile mai tarziu. Debbie precizeaza:

,,Cand am bagat-o acolo, m-am asigurat ca i-am infasurat de vreo 4 ori colierul in jurul gatului. Chiar mi-era frica, ma tot gandeam cum de a fost posibil”.

Cuplul ingrijorat ca obiectul ar putea face rau familiei, vor sa o vanda, sau sa o doneze. In cele din urma cei doi au fost invitati in cadrul unei emisiuni televizate. Trebuia sa vorbeasca despre ce s-a intamplat, dar, in mijlocul interviului, toata lumea s-a speriat cand balansoarul pe care era pusa papusa buclucasa a inceput brusc sa se miste.

In cele din urma, papusa a fost vanduta proprietatului unei reviste pe subiecte paranormale pentru aproape 1.000 de dolari.

Iata momentul din emisiune, cand papusa s-ar fi miscat in direct…:

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

More in De Citit

To Top