Connect with us

Poze pe care le privești și te gândeşti că a apărut o nouă specie umană. Cum se poate explica aşa ceva?!

De Citit

Poze pe care le privești și te gândeşti că a apărut o nouă specie umană. Cum se poate explica aşa ceva?!

Ai auzit si tu de fotografiile realizate in mod panoramic? Exista o multime de aplicatii mobile si desktop care te ajuta sa realizezi intocmai ceea ce ai planuit sa fotografiezi. Le poti gasi doar folosind unealta cea mai la indemana TUTUROR: Sfantul GOOGLE.

Nu ma consider vreun mare fotograf, dar e destul de simplu sa obtii fotografii panoramice bune cata vreme ai grija de niste detalii simple si logice. Fotografiile panoramice se fac prin imbinarea mai multor cadre: la modul cel mai simplist, fotografiezi ceva, te rotesti un pic spre dreapta, fotografiezi din nou, te mai rotesti iarasi cu cateva grade si tot asa, pana cand ai cuprins intreaga scena in vreo 3-4-5 fotografii.

Apoi le îmbini cu un soft special.
Aparatul foto consider ca nu are nici o influenta asupra obtinerii fotografiilor panoramice, ci doar a calitatii si detaliilor din fiecare imagine.

Insa, chiar daca aplicatiile sunt destul de intuitive si usor de folosit, tot se mai gasesc persoane care nu inteleg cum sa tina telefonul pentru a avea, la final, fotografia panoramica perfecta.

Daca telefonul, tableta sau aparatul de fotografiat nu este in mainile cui trebuie, rezultatul final s-ar putea sa fie o dubiosenie. De cele mai multe ori s-ar putea sa arate exact ca unele dintre pozele de mai sus.

Cine a introdus conceptul de panoramica nu s-a gandit sa atentioneze oamenii de cat de PROST si de ciudat ar putea ieși unele poze. Si prost e putin spus!

Ce bine totuși, pentru că astfel am mai gasit o sursa de amuzament.

Vouă vi s-a întâmplat?:))

#1

#2

#3

#4

#5

#6

#7

#8

#9

#10

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!

Continue Reading

More in De Citit

Popular

To Top