Connect with us

POZIȚIA ÎN CARE DOARME O FEMEIE ÎI DEZVĂLUIE CELE MAI IMPORTANTE TRĂSĂTURI DE PERSONALITATE. O SĂ ÎȚI CUNOȘTI MAI BINE PARTENERA DUPĂ CE O SĂ CITEȘTI ASTA!

De Citit

POZIȚIA ÎN CARE DOARME O FEMEIE ÎI DEZVĂLUIE CELE MAI IMPORTANTE TRĂSĂTURI DE PERSONALITATE. O SĂ ÎȚI CUNOȘTI MAI BINE PARTENERA DUPĂ CE O SĂ CITEȘTI ASTA!

Vrei sa-ti cunosti mai bine partenera? Psihologii sustin ca au gasit solutia cea mai simpla de a afla trasaturile personalitatii unei femei. Totul, spun acestia, consta in pozitia de dormit. Iata care sunt cele mai obsinuite pozitii de dormit si ce releva acestea despre caracterul unei femei.

1. Daca obisnuieste sa doarma tinand o perna in brate, este o persoana vulnerabila. Specialistii sustin ca acest gest semnifica faptul ca persoana are nevoie de protectie si simte nevoia de afectiune. De asemenea, acest timp de personalitate este una sensibila, care are o mare incredere in persoanele din jurul ei.

principala_somn

2. Daca doarme intinsa pe burta si cu picioarele usor departate, este o persoana sociabila. De asemenea, psihologii descriu aceasta pozitie de dormit ca fiind una specifica femeilor puternice, independente si care nu se feresc sa isi impuna obiective marete. De asemenea, femeia care doarme pe burta poate fi perfectionista si greu de impresionat.

3. Daca doarme intinsa pe spate, este o femeie nonconformista, relaxata si plina de viata. Conform studiilor, femeia care obisnuieste sa doarma pe spate este genul de persoana careia ii place sa fie tot timpul in centrul atentiei si sa fie complimentata.

young beautiful woman sleeping on the bed

4. Daca doarme intr-o parte, cu picioarele stranse, este o femeie stresata. Specialistii spun ca aceasta pozitie de dormit este folosita de femeile nelinistite, cu un job stresant sau cu probleme in cuplu. De altfel, aceasta pozitie este atribuita doamnelor care nu se regasesc si stilul actual de viata si care au nevoie urgent de o schimbare majora.

sursa:teotrandafir.com

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

More in De Citit

To Top