Connect with us

Priviți și vă minunați! Un adolescent depune ouă precum o face o pasăre. Akmal a făcut în 2 ani 20 de ouă (VIDEO)

De Citit

Priviți și vă minunați! Un adolescent depune ouă precum o face o pasăre. Akmal a făcut în 2 ani 20 de ouă (VIDEO)

Un posibil caz bizar care șochează întreaga lume! Un adolescent de 14 ani pretinde că depune ouă ca o pasăre. Tatăl său susține că în doar doi ani, băiatul său a făcut 20 de ouă. Medicii au încercat fără succes să descopere o dovadă că puștiul le face o farsă, iar rezultatul testelor cu raze X este îngrijorător.

Oricine are cunoștințe minime de anatomie știe că organismul uman, la fel ca toate celelalte mamifere, nu poate forma ouă, însă cazul lui Akmel pare să spună altceva. Doctorii suspectează că ouăle au fost introduse voit de băiat sau de părinți în anus, pentru a atrage atenția, dar nu au găsit vreo dovadă în acest sens. În același timp, specialiștii au fost și curioși să vadă cum arată conținutul acestor ouă. Akmal a fost supus și unor teste cu raze X, iar doctorii au găsit un ou aflat în anusul copilulu, scrie RomâniaTV.ro.

“În doi ani, a depus 20 de ouă. Am spart primul ou să-i văd conținutul și era tot galben, nu alb. O lună mai târziu, am spart alt ou, iar acela era alb în interior, nu mai era galben”, a declarat tatăl băiatului.

Akmal a fost pus de medici în carantină, pentru a fi studiat și a se asigura că nu este vorba de o cacealma. Încă se crede că băiatul și-a introdus singur ouăle în anus.

Citeste si:Tatal ei o batea in fiecare zi cand era mica, chiar si atunci cand se juca linistita cu jucarioarele ei…S-a obisnuit cu cureaua si injuraturile pe care le primea mai des ca o masa calda. Dupa 40 de ani, a aflat un secret teribil. S-a uitat peste poze si..

Helen Towards din Tyneside, Anglia, a suferit mult in copilarie. Cand tatal ei ajungea acasa de la munca primea bataie, aproape in fiecare zi. Helen e unul din copiii care a cunoscut pe pielea sa ce inseamna proverbul „bataia e rupta din Rai”.

Trebuia sa suporte insultele tatalui ei, sa suporte loviturile cu cureaua si pedepsele pe care le primea chiar si atunci cand nu facea nimic. Pentru a suporta calvarul de zi cu zi, Helen si-a facut o sora imaginara. Dupa mai multi ani, Helen a descoperit ca parintii ei ii ascund un mare secret.

La cativa kilometri locuia Jenny, prietena ei cea mai buna
La cativa kilometri de locuinta unde statea Helen locuia Jenny Lee Smith, o fetita care era bine tratata de parintii ei. Acestia ii demonstrau zi de zi cat de mult o iubeau. Intr-o zi banala de joaca, la 14 ani, Jenny a vrut sa se integreze mai bine in cercul copiilor de varsta ei si s-a bagat in seama de fiecare data cand acestia planuiau sa se distreze impreuna.

Unul dintre copii refuza sa o primeasca in grup si ii spunea ca in acea gasca nu au ce cauta copiii adoptati. Dupa chinurile suferite in familie si bataile indurate, Helen dadea fata cu o noua realitate, bulversanta: observa ca prietena ei cea mai buna, chiar daca e fericita in familie, este izolata de ceilalti. In mintea ei se nasteau o serie de intrebari si nu intelegea deloc cruzimea lumii in care traim.

Secretul care i-a schimbat viata lui Jenny. Avea sa ii schimbe si viata lui Helen
Jenny a aflat de la parintii ei adoptivi adevarul, iar in anul 2003 a cautat-o pe mama ei biologica. A gasit-o dupa cateva saptamani bune si a aflat ca mama ei a nascut-o la 28 de ani, dar nu a putut s-o pastreze din cauza saraciei. Si-a cerut iertare de la fiica sa si i-a adresat cateva cuvinte care o ravaseau si mai mult. A aflat adevarul despre prietena ei cea mai buna, Helen: „Fiica mea Helen poate intra oricand pe usa. Sa nu ii spui nimic, nu ii spune cine esti”. Jenny nu mai putea de fericire. Nu doar ca si-a gasit mama, dar a aflat ca prietena ei din copilarie este surioara ei!

Dupa un an, in 2004, mama lui Helen si Jenny a murit. Jenny o cauta apoi pe prietena ei din copilarie si sora ei. Pentru a o gasi, scrie un mesaj in Genes United, o publicatie care are rolul de a reuni familii care s-au pierdut pe drumul vietii.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

More in De Citit

To Top