Connect with us

Probleme grave pentru eleva care a spus ca Rusia este capitala Angliei. „Cine a facut asta nu s-a gandit la consecinte?”

De Citit

Probleme grave pentru eleva care a spus ca Rusia este capitala Angliei. „Cine a facut asta nu s-a gandit la consecinte?”

Un clip video din 2016, cu o participanta la Balul Bobocilor care spune ca Rusia este capitala Angliei, a ajuns viral pe internet de cateva zile si a starnit rasul tuturor celor care l-au privit. Eleva de la Liceul Pedagogic „Ioan Popescu” din Barlad este foarte afectata de comentariile si ironiile care i se aduc incontinuu in urma gafei facute.

Se pare ca tanara a intrat in depresie si refuza sa mai iasa din casa sau sa mearga la scoala. Parintii s-au aratat destul de ingrijorati de starea ei psihica si condamna atitudinea celor care rad de ea.

„Care este problema ca a gresit? Este omeneste! Era un copil, avea 14 ani! Cine a facut asta nu s-a gandit la consecinte? Era emotionata atunci, era un copil, nu inteleg de ce trebuia tarata in toata aceasta poveste!”, a spus suparata directoarea liceului, prof. Doinita Pasca, potrivit vremeanoua.

Te-ar putea interesa si: „Am întâlnit un bărbat la o înmormântare și am făcut amor. Totul a fost bine până când am înțeles ce mi s-a întâmplat”

A întâlnit un tip la o înmormântare și au avut parte de o partidă de amor foarte tare, dar lucrurile nu s-au desfășurat cum și-ar fi dorit.

Și asta pentru că ea și-ar fi dorit mai mult, în timp ce pentru el a fost doar distracție.

„Acest bărbat și-a adus bunica la înmormântarea bunicii mele. Cele două obișnuiau să meargă la bingo împreună. A venit să vorbim la restaurant după înmormântare. El are 27, iar eu 23 și eram cei mai tineri.

Eram încântată să vorbesc cu cineva, care nu are de cel puțin două ori vârsta mea. A început să flirteze cu mine și ne-am înțeles atât de bine încât după ce și-a dus bunica acasă, a venit să mai vorbim.

Am făcut schimb de numere. Trebuia să mă gândesc la bunica mea când am ajuns acasă în acea noapte, dar nu mă puteam opri să mă gândesc la el.

Mi-a trimis mesaj a doua zi. Mi-a spus că se gândește la mine și că trebuie să plece două săptămâni cu muncă și m-a întrebat dacă ne putem întâlni. Așa că atunci când s-a întors, m-a scos în oraș să luăm cina și apoi ne-am dus în apartamentul meu.

M-a sărutat și am avut parte de o partidă de amor incredibilă și am continuat în următoarele nopți să o facem, timp de două săptămâni”, a povestit tânara specialistului de la The Sun.

Însă ceea ce a urmat a fost cu totul neașteptat pentru tânără.

„Mi-a trimis mesaj și mi-a spus că a vrut doar să se distreze, dar nu vrea să mă simt ca și cum s-ar fi folosit de mine pentru partide. Mi-a spus că a adorat nopțile în care am făcut-o și că vrea să repetăm. Mi-ar plăcea să-l văd, dar cu tot pachetul, întâlnire, viață intima și restul. Sunt confuză”, a mai spus fata.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

More in De Citit

To Top