Connect with us

Prostituatele sunt înlocuite cu ‘păpuși de făcut amor’. Cum arată Păpușica Pasiune și cât trebuie să plătești pentru o oră de plăcere intensă

De Citit

Prostituatele sunt înlocuite cu ‘păpuși de făcut amor’. Cum arată Păpușica Pasiune și cât trebuie să plătești pentru o oră de plăcere intensă

Portretul bărbatului care apelează la serviciile prostituatelor este extrem de variat. Astfel, unii subiecţi au ajuns să facă amor cu prostituate la ocazii speciale, cum a fi petreceri ale burlacilor sau vacanţe în străinătate, în timp ce pentru alţii era obişnuinţă.

Dacă a fost inventat un preot-robot, de ce nu s-ar inventa și o prostituată-robot? Un bordel din Dublin, Irlanda, închiriază doritorilor păpuși dubios de realiste cu 85 de euro pe oră, iar afacerea a atras sute de clienți. Datorită succesului nesperat, proprietarul afacerii vrea să se extindă, scrie Buzz.ie.

Păpușa poartă numele de ”Passion Dolly” (”Păpușica Pasiune” – n.r.) și a fost descrisă drept ”cea mai realistă păpușă dotata pentru amor din Irlanda”. Aceasta a fost ”închiriată” de către doi patroni ai unui bordel și ”scoasă la produs”.

Amor cu roboți

Deși nu au primit păpusa decât în iulie, aceasta are deja succes, iar unul dintre proprietari se gândește acum să își extindă afacerea rapid. Odată ce afacerea se dezvoltă în Dublin, acesta vrea să treacă și în alte orașe.

”Cred că America are deja servicii similare, sunt un pic mai avansați. Dar în Anglia, probabil că da (mă voi extinde – n.r.). Avem nevoie de mai mult personal, dar vorm ajunge acolo, pas cu pas”, a spus acesta.

”Pielea” răspunde la atingerea umană

În acest moment, clienții plătesc 85 de euro pentru a petrece o oră într-o cameră de bordel cu Passion Dolly sau 45 de euro pentru jumătate de ceas. Utilizatorii nu au voie să plece cu Passion Dolly, a cărei piele răspunde la atingerea umană, în afara clădirii.

Passion Dolly este blondă și foarte voluptoasă datorită sânilor mari, părând desprinsă din filmele porno.

Proprietarul spune că va lansa chiar și un site, unde utilizatorii pot face ”programări” pentru a o vizita pe blonda de silicon.

Patronii oferă gratuit prezervativele. Păpușa dotata poate fi achiziționată de la producător pentru două mii de dolari.

Potrivit unui raport al Fundației pentru o Robotică Responsabilă, androizii vor deveni din ce în ce mai frecventați în viitorii 10 ani pe ”piața placerii”.

Testul care a innebunit tot globul. Care din femei e mama copilului? Raspunsul pe care il dai spune multe despre tine:

Vrei să îți testezi intuiția? Acest test online simplu îți va dezvălui aspecte importante ale personalității tale de care nu știai. Deciziile pe care le iei în fiecare zi indică multe despre tine și felul în care vezi viața.

Privește imaginea de mai jos în care apare un copil care se joacă și două femei care se stau față în față. Una dintre femei este mama copilului. Care este mama copilului, femeia cu părul lung sau cea care are părul prins în coc?

Analizează imaginea cu atenție, fă alegerea și citește interpretarea de mai jos.

Ai ales femeia din dreapta, femeia cu părul prins în coc
Circa 70% dintre persoanele care fac acest test o consideră pe această femeie drept mama copilului, însă greșesc. Poate cei care o aleg pe această femeie consideră că aspectul îngrijit, coafura serioasă sau modul în care își așază picioarele ar putea indica o mamă.

Dacă ai ales această variantă află că nu ai trăsături negative de personalitate, ci dimpotrivă. Asta indică faptul că ești o persoană creativă și sociabilă. Ai un adevărat dar în a asculta și a da sfaturi.

Ai ales femeia din stânga, femeia cu păr lung
Doar 30% dintre cei care rezolvă acest test au făcut această alegere. Din fericire pentru ei, acesta este răspunsul corect. Această alegere indică o mare intuiție. Persoanele care au ales această femeie ca fiind mama copilului sunt analitice, inteligente și perfecționiste.

Dacă ai ales această variantă înseamnă că îți cunoști abilitățile și ai un bun simț de observație. Știi să îți separi perfect viața de familie de cea profesională.

Care este misterul pozei? Copiii se joacă mereu căutând privirea mamei, picioarele femeii sunt îndreptate spre copil gata să-i sară în ajutor, postura femeii este una protectoare, ușor aplecată în față etc.

Continue Reading
Click to comment

Lasă un răspuns

More in De Citit

To Top
Website-ul foloseste cookies. Continuarea navigarii pe website reprezinta acordul tau privind prevederile aplicabile disponibile aici.x