Connect with us

Relație nepermisă? Întrebarea cu care o mamă i-a trăznit pe utilizatorii unui site: “Este greșit dacă eu (o mamă),”

De Citit

Relație nepermisă? Întrebarea cu care o mamă i-a trăznit pe utilizatorii unui site: “Este greșit dacă eu (o mamă),”

Întrebarea a primit un hotărât răspuns “DA!” de la toți internauții, unii dintre ei avertizând că un astfel de comportament ar putea fi interpretat drept un abuz asupra copilului.

“Este greșit dacă eu (o mamă) dorm dezbrăcată cu fiul meu de 16 ani?” este postarea anonimă de pe site-ul Quora care a declanșat o dezbatere de-a dreptul furtunoasă.

Potrivit Daily Mail, peste 500.000 de oameni au citit această postare, a cărei veridicitate nu poate fi confirmată.

“Este cel mai ciudat lucru pe care îl poți face. Nu înțeleg de ce te-ai culca goală alături de fiul tău”, a scris Gautham Pinnamareddy, unul dintre utilizatori.

“Dacă fiul tău ar menționa în treacăt cuiva (prieten, profesor, rudă) că împreună împărțiți același pat și că tu mai ești și dezbrăcată, asta ar putea să te coste din punct de vedere legal, cel puțin aici, în Statele Unite. Agenția de Protecție a Copilului nu ar fi de părere că ăsta e un act nevinovat, nici un judecător nu ar crede asta și nici măcar un psihiatru”, a fost răspunsul lui Shannon Gillles.

La rândul său, Roy Martin a scris că acest obicei i se pare atât de deplasat, încât pune la îndoială sinceritatea femeii.

Te-ar putea interesa si: Aventura unui vasluian la Gara de Nord. A fost abordat de o tinerică, ce i-a propus o partida de amor. Ce a urmat este poveste de spus nepoților la gura sobei

Aventura unui vasluian la Gara de Nord din Capitală este, cu adevărat, o poveste de spus nepoților la gura sobei. Venit cu treabă prin Capitală, bărbatul, dinr-o zona a Moldovei, a avut parte, din prima, de o invitație la amor din partea unei tinere. A refuzat-o, dat a sfârșit prin a fi tâlhărit.

Pentru Vasile, un moldovean dintr-o comună vasluiană, începutul de an nu a fost de bun augur. Ajuns la București, în urmă cu două zile, bărbatul nici nu a pus bine piciorul în Gara de Nord că a avut parte de o aventură mai ceva ca-n filme.

A refuzat partida pe bani
După ce a tras un pahar, două de tărie la unul dintre cârciumile ce sunt la tot pasul la principala poartă de intrare în Capitală, omul a fost abordat de o tinerică. Direct, fără să mai stea la povești, Cristina i-a spus omului că e dispusă să o faca pe bani.

Cum moldoveanul simțea că-i fuge pământul de sub picioare după ce s-a luat la trântă cu licorile lui Bachus, a refuzat-o politicos. Și-a luat traista la spinare și a pornit spre ieșirea din Gara de Nord. Pe urmele sale se aflau însă și doi complici ai ”amazoanei” de ocazie, care-i urmăreau fiecare mișcare.

Atacat în parc și tâlhărit de două telefoane
Cum a ajuns în parcul din fața gării, omul a fost lovit din spate și a fost lăsat, în doar câteva secunde, fără două telefoane. A alertat polițiștii, iar judiciariștii Secției 3 au început cercetările.

Polițiștii Secției 3 i-au identificat pe infractori în doar două ore
În doar două ore, după ce s-au uitat și pe camerele de supraveghere din Gara de Nord, polițistii din Sectorul 1 au dat de urma făptașilor. Un individ poreclit ”Turcu” și amicul său, care mai mereu își fac veacul în zonă, au fost identificați ca fiind cei care l-au tâlhărit pe Vasile. ”Turcu” a fost deja reținut, iar prietenul său infractor este cu polițiștii pe urme.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

More in De Citit

To Top