Connect with us

ROMÂNUL S-A LĂSAT CĂLCAT DE UN COMPACTOR, ÎN TIMP CE STĂTEA PE UN COVOR DE STICLĂ (VIDEO)

De Citit

ROMÂNUL S-A LĂSAT CĂLCAT DE UN COMPACTOR, ÎN TIMP CE STĂTEA PE UN COVOR DE STICLĂ (VIDEO)

Johannes este unul dintre cei mai cunoscuţi iluzionişti români, care de-a lungul timpului a creat numere uimitoare.

Johannes a realizat numere de iluzionism aflate la limita imposibilului: a mers pe apă, a evadat dintr-un sicriu îngropat în pământ, deşi avea mâinile şi picioarele legate, a fost călcat de un compactor de 15 tone.

CARE ESTE DIFERENŢA DINTRE ILUZIONISM, MAGIE ŞI MENTALISM?

“De obicei, un iluzionist realizează momente mari, pe care le pune în scenă, iar cele mai bune momente în care sunt dispariţii umane. David Copperfield este un iluzionist, dar face şi magie în interacţiune cu publicul. Asta nu înseamnă că este magician. Poţi să îi spui şi iluzionist şi magician. Mentalismul e o ramură a magiei, se referă la influenţa pe care mentalistul o are asupra unei persoane, ea are impresia că alege liber. Eu aş putea să spun că iluzionismul este arta care face în aşa fel încât să crezi că ceva e paranormal, pe când e doar manipulare, sunt experimente fizice, optice. Prin anumite abilităţi, prin felul de a fi, prin rolul de povestitor, un iluzionist poate face ca totul să fie magic” afirmă Johannes.

Mai jos avem unul dintre cele mai periculoase numere făcute de Johannes, cel în care s-a lăsat călcat de un compactor de 15 tone, în timp ce stătea întins pe un covor format din cioburi de sticlă, o reprezentaţie ce cu greu poate fi urmărită până la capăt.

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

More in De Citit

To Top