Connect with us

RUSINOS : Femeile din ROMANIA se spală doar la ele acasă… daca nu e Sarbatoare!!!

De Citit

RUSINOS : Femeile din ROMANIA se spală doar la ele acasă… daca nu e Sarbatoare!!!

Recenta vizită la spital mi-a confirmat încă o dată faptul că multe femei doar se laudă că se spală.

Să dau câteva exemple:

1. Alaltăieri am stat în salon cu doamnă cu un băiețel, care se plângea că stă acolo de aproximativ o săptămână. La un moment dat, se ruga de puștiul ei să o lase să îl schimbe motivând prin faptul că “hai, mamă, că suntem aici de atâtea zile și ești murdar, măcar hainele să ți le schimbi, să fii curat”, iar după ce puștiulică a cedat, a mai zis ceva de genul “aoileu ce murdară mă simt, au trecut atâtea zile și n-am făcut un duș” în timp ce se mirosea subraț.

2. În mai, când am stat în salon cu încă patru mămici, cea mai spălată de acolo era o țigancă, care făcea cu sfințenie duș în fiecare seară și o punea și pe fiica ei să facă același lucru, în rest, toată lumea fluiera când venea vorba de spălat. M-a amuzat una dintre ele cu bebelușul ei “Abia aștept să ajungem acasă să facem și noi baie“. Tanti care se spăla regulat o întreabă “păi de ce nu speli băiatul aici? îl ții așa până plecați?”. Răspunsul: “a, păi nu se poate, noi avem acasă ritualul nostru, îl spăl în apă cu nu-știu-ce, îl șterg cu nu-știu-ce, îl dau cu uleiuri, îl ung cu creme”. În capul meu “WTF? și dacă nu poți respecta ritualul vieții, acum nu mai speli copilul deloc?”.

3. Gagici fandosite în armată, când mai plecam prin diverse locuri cu condiții nu tocmai ok prin băi “vai dar eu nu mă spăl în condițiile astea, mi-e așa de scârbă”.Bravo mă, ăia care vă iubesc pasional, știu că ling șervețele umede cu jeg?

Menționez că ambele spitale aveau băi ok, în cameră, nu pe hol, cu apă caldă. Ok, înțeleg că poate nu e peste tot ca acasă, că poate unele sunt mai fandosite și crescute în puf, că în unele locuri e prea mult jeg și li se face silă, dar măcar un spălat în niște zone, tot e necesar.

Sper că măcar pe mâini se spălau tanti astea cu care am avut de-a face, pentru că împărțeam baia cu ele.

Înțeleg, din experiențele avute, că femeile mai mult se laudă că se spală, iar alea care se laudă cel mai mult, probabil, sunt cele mai jegoase. Spălatul ăsta e ceva normal, nu trebuie menționat și scos în evidență ca un lucru deosebit ce se face doar când sunt sărbători mari.

Ah, wait, când e sărbătoare e păcat.

 

sursa

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

More in De Citit

To Top