Connect with us

RUSOAICE DOTATE. Formele lor, pierzania bărbaţilor

De Citit

RUSOAICE DOTATE. Formele lor, pierzania bărbaţilor

Se spune ca frumusetea e in ochii privitorului, insa la fel de adevarat e ca aceasta imbraca zeci, sute de forme. Suntem diferiti, cu idealuri distincte, iar notiunea de frumusete presupune cu totul alte criterii daca iei globul la picior. Nu machiajul, nu coafura şi nici haine nu sunt cele care fac frumoasă o femeie.

Secretele de frumuseţe ale femeilor stau în alte detalii. Toate femeile sunt frumoase, pentru că aşa au fost făcute de Dumnezeu, să fie frumoase. Femeile pot să fie frumoase în mod firesc, fără prea multe artificii pentru că frumuseţea lor vine natural.

Nu există femei urâte, ci doar femei care nu ştiu să fie frumoase. Îngrijirea constantă, hainele frumoase sunt necesare, dar sunt detalii, pentru că altele sunt trucurile care fac o femeie frumoasă! De exemplu capacitatea de a fi tu însuţi este unul din marile secrete de frumuseţe. Sau increderea în sine si un zâmbet sincer şi luminos pe faţă…

Toate femeile isi doresc sa arate bine. Toate! Insa, evident, modul de a percepe propria frumusete depinde, in fiecare tara, de canoanele de frumusete impuse de societate, sau doar percepute ca tare, la care se aduga cultura, nivelul de trai si stilul de viata specific fiecarei tari.

Rusoaicele sunt considerate a fi cele mai frumoase femei din lume. De-a lungul timpului acestea au impanzit podiumurile, dar si paginile celor mai indragiste reviste din lume. Nu exista nicio explicatie, dar cert este faptul ca barbatii sunt cei care se bucura cel mai mult de frumusetea rusoaicelor.

Ce le face atat speciale este greu de spus, de fapt frumusetea lor si cine sustine ca acestea nu sunt atragatoare, minte. Rusoaicele au distribuit unele dintre cele mai sexy imagini în acest început de an. Decolteurile lor, satisfacţia, dar şi pierzania bărbaţilor…

Pozele făcute în vacanţele exotice, acasă sau la petreceri, lasă să se vadă foarte mult din formele esticelor. De aceea, mai jos va prezentam top sexy al celor mai dotate femei din Rusia:

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in De Citit

To Top