Connect with us

S-a imbracat cu rochia de banchet si i-a aratat-o iubitului ei, dar in cateva secunde a

De Citit

S-a imbracat cu rochia de banchet si i-a aratat-o iubitului ei, dar in cateva secunde a

– S-a imbracat cu rochia de banchet si i-a aratat-o iubitului ei, dar in cateva secunde a avut un soc si l-a parasit pe adolescent. Ce incepuse acesta sa faca fara rusine: –

O adolescenta a avut un soc dupa ce s-a imbracat cu rochia de banchet.

Fericita pentru ca simtea ca a facut o alegere buna in ceea ce priveste rochia de banchet, Madison Witham a decis sa ii arate iubitului ei piesa vestimentara. La scurt timp, insa, adolescenta l-a parasit pe baiat.
In varsta de 16 ani, ea a marturisit ca iubitul ei incepuse sa faca mai multe gesturi total nepotrivite, dar si sa ii adreseze cuvinte grele, odata ce-a observat respectiva rochie.

Madison Witham, originara din Indiana, in Statele Unite ale Americii, era cat se poate de fericita ca si-a gasit rochia de banchet perfecta. Cel putin asta credea pana cand a ajuns acasa si s-a imbracat iarasi cu articolul vestimentar.

Desi avea senzatia ca va primi complimente pentru felul in care arata, adolescenta a avut parte de momente socante. Odata ce-a imbracat rochia de banchet si-a facut mai multe poze si i le-a trimit iubitului sau.

Tanarul a inceput sa o jigneasca pe Madison, numind-o „usuratica” pentru felul in care a ales sa se imbrace. De asemenea, el i-a mai spus ca o asemenea piesa vestimentara nu face altceva decat sa lase sa se vada prea mult din trupul tinerei.

Madison Witham a decis pe loc sa se desparta de iubitul sau, dupa ce el a umilit-o in ultimul hal pe adolescenta de 16 ani. Mai mult, in urma cu o luna, aceasta a devenit celebra in intreaga lume dupa ce a facut publica conversatia cu tanarul.

Si rochia de banchet cu pricina a devenit la fel de cunoscuta, pentru ca initial tanara nu le aratase internautilor si modelul pe care il alesese.

Acum a decis sa imbrace iarasi acea rochie, spunand insa ca nu va participa la banchetul de la scoala ei.
Parintii fetei de 16 ani au avut la randul lor un soc atunci cand au aflat cum le trateaza acel tanar copilul. Desi Madison nu i-a facut publica identitatea fostului sau iubit, tatal acesteia a luat masuri si a povestit ca e vorba de Justice Champion, in varsta de 19 ani, fiul unui politist din orasul lor.

*debal*

FATA și-a făcut un SELFIE și l-a pus pe Facebook, dar ALTCEVA a ATRAS ATENȚIA TUTUROR. A vrut să arate cât de FRUMOASĂ e, dar acum e BĂTAIA de JOC a TUTUROR. Uite CE a POZAT fără să știe

Regula pare simplă: dacă faci un selfie, ai mare atenție la ce te înconjoară. Ar putea fi lucruri extrem de compromițătoare în jur care nu numai îți vor compromite poza, dar și numele… Mulți oameni par să ignore asta, ceea ce face ca lucrurile să fie mai amuzante pentru noi!

Tânăra din imagine se numește Alyssa și este din New Orleans, SUA. Ea a postat pe Twitter o fotografie, chiar înainte să iasă în oraș. Totul era frumos în imagine, ea era atât de frumoasă, roshia era minunată, dar a uitat un mic detaliu: dezordinea din cameră era uriașă. Vezi sub poză glumele care s-au făcut pe seama ei:

Un utilizator de Twitter spune: ,,Rochia aia de Pocahontas arăta mai bine cu tocurile alea, totuși…” —

Altul spune: ,,Mă duc la cină pentru că am nevoie de un motiv să port asta” —

Altul, cu mai mult spirit de observație și, probabil, cu foarte mult timp liber: ,,AOLEU, ăla e un șoarece?!”

Continue Reading

More in De Citit

Popular

To Top