Connect with us

S-a întors în țară și se iubește cu fostul ei coleg de emisiune, dar nu se ferește să fie mai sexy ca niciodată! Claudia Pavel și-a lăsat inhibițiile acasă și

De Citit

S-a întors în țară și se iubește cu fostul ei coleg de emisiune, dar nu se ferește să fie mai sexy ca niciodată! Claudia Pavel și-a lăsat inhibițiile acasă și

S-a întors în țară și se iubește cu fostul ei coleg de emisiune, dar nu se ferește să fie mai sexy ca niciodată! Claudia Pavel și-a lăsat inhibițiile acasă și s-a pozat goală pușcă!

Claudia Pavel s-a pozat goală, după ce a fost eliminată de la Exatlon

Claudia Pavel, fostă Cream, a avut parte de o perioadă dificilă după ce a participat la Exatlon România. De curând, vedeta a vrut să șteargă acest capitol din viața ei și s-a orientat către o ședință foto sexy.

Claudia a postat, luni, pe contul de Instagram, o imagine de la ședința foto pe care a realizat-o pentru revista Tango.

Deși pe rețeaua de socializare a vedetei sunt mulți internauți care încă fac referire la scandalul de la Exatlon, fosta Cream arată și pare că se simte incredibil de bine.

Claudia Pavel a fost eliminată de la show-ul Exatlon România, acolo unde a făcut parte din echipa Faimoșilor. Pe durata participării la concursul respetiv, între Claudia Pavel și Cătălin Cazacu s-a legat o relație extrem de strânsă, pe marginea căreia s-au făcut numeroase speculații.

Cântăreața a afirmat că a primit amenințări cu moartea după ce a fost eliminată de la concursul Exatlon România, emisiune difuzată de postul de televiziune Kanal D.

Claudia a povestit despre experiența ei în cadrul competiției și a dezvăluit că ea și Cazacu au sentimente unul față de celălalt.

Claudia Pavel, fostă Cream, a fost prezentă în platoul unei emisiuni de la postul de televiziune Kanal D, unde a făcut dezvăluiri despre relația sa cu Cătălin Cazacu.

”Este un subiect frumos, care s-a transformat într-un subiect grotesc. În ochii oamenilor, căci în realitate, totul e extraordinar. Ne cunoaştem dinainte de emisiune, de la întâlnirile pe care le aveam cu producţia. Este o relaţie foarte specială”, a afirmat cântăreața.

”Sigur că îmi este dor de Cătălin Cazacu. Suntem extrem de apropiaţi. Cred că s-a văzut din imagini. Au fost distorsionate imaginile, s-a lăsat să se înţeleagă că am făcut sex, dar nu s-a întâmplat asta. Vreau să se ştie că 24 din 24 de ore suntem filmaţi. Ne-am apropiat stând împreună. Dacă nu era el, n-aş fi rezistat. A fost lângă mine când mi-a fost frică. A fost o minune pentru mine.

O să-i mulţumesc toată viaţa pentru cât bine mi-a făcut. Nu cred că putem da o definiţie a ceea ce este între mine şi Cătălin, pentru că nici noi nu ştim. Ne placem, cu siguranţă, dar mai mult decât faptul că ne-am ţinut de mână şi ne-am îmbrăţişat, nu ştim. O să vedem când Cătălin va veni acasă. Dacă va continua povestea”, a mai spus ea.

Claudia Pavel a afirmat că nu știa despre iubita lui Cătălin Cazacu.

”Eu nu ştiam de existenţa acestei fete, el mi-a spus că e un om la fel de liber ca şi mine. Dacă exista cineva, poate că n-ar fi existat nici măcar aşa strângere de mână. Îmi place totul la el. E un băiat extraordinar, nu i-am văzut niciun defect. Îmi este extrem de drag de el, a fost atât de bun cu mine, că nu mi-am imaginat vreodată”, a încheiat Claudia Pavel.

Continue Reading
Click to comment

Lasă un răspuns

More in De Citit

To Top
Website-ul foloseste cookies. Continuarea navigarii pe website reprezinta acordul tau privind prevederile aplicabile disponibile aici.x