Connect with us

S-a săturat ca soțul să-i mai ceară poze în lenjerie intimă, așa că i-a trimis fotografia asta. Nu l-a lăsat indiferent. Ce imagine a primit..

De Citit

S-a săturat ca soțul să-i mai ceară poze în lenjerie intimă, așa că i-a trimis fotografia asta. Nu l-a lăsat indiferent. Ce imagine a primit..

Ce face o femeie cand sotul ei ii cere, insistent, sa-i trimita poze cu ea in lenjerie intima? Il refuza la nesfarsit?

O femeie a considerat ca ar fi ineficient sa-i tot spuna nu barbatului ei, insa in loc sa-i trimita poza sexy pe telefon, i-a trimis cu totul altceva. O poza cu lenjerie intima… neobisnuita.

In loc sa primeasca o imagine sexy cu sotia lui, barbatul a primit o imagine „sexy” cu catelul, in lenjerie intima. „Mi-am rugat sotia sa-mi trimita niste poze in lenjerie intima si iata ce am primit in schimb”, a scris un internaut pe o retea sociala, potrivit Distractify.

Acesta s-a amuzat pe Internet, unde gluma facuta de sotia lui a fost intens distribuita.

Te-ar putea interesa si: Alerga și ea în parc, când un bărbat a oprit-o și i-a zis să-și pună sutien. ”Nu vezi că ai sânii deja lăsați?”

Alerga și ea în parc, când un bărbat a oprit-o și i-a zis să-și pună sutien. ”Nu vezi că ai sânii deja lăsați?” Ce i-a răspuns această femeie e foarte tare

Michelle Kirk, o femeie din Statele Unite se antrena pentru maratonul de la New York din noiembrie când a fost oprită de un bărbat care avea să-i spună ceva despre sutienul sport.

Mămica de 28 de ani, originară din Florida a fost șocată să audă că “sânii tăi sunt lăsați, nu vezi că au început să o ia spre sud, nu cred că vrei asta” plus câteva indicații medicale despre importanța purtării sutienului sport.

Femeia a fost oprită brutal de bărbatul aflat pe bicicletă și nu i-a putut răspunde așa cum și-ar fi dorit pentru că, o avea în căruț pe fiica sa de 18 luni.

Michelle nu s-a lăsat. Ajunsă acasă, a abordat problema pe un grup de pe Facebook unde a lăsat un mesaj pentru bărbatul care nu și-a putut păstra opiniile pentru sine.

“Tu ești motivul pentru care femeile au insecurități. Dacă nu îți plac sânii mei lăsați, nu te uita! Niciodată nu voi înceta să fac ceea ce iubesc. Mă iubesc prea mult ca să las ura ta să mă dărâme!”
Mesajul ei a ajuns la sute de femei care i-au scris mesaje de încurajare.

Michelle a mulțumit tuturor celor care i-au scris și a menționat că dacă mesajul ei a putut ajuta cel puțin o femeie să realizeze că nu trebuie să asculte lucrurile negative pe care le spun unii atunci misiunea ei este completă. “Nu suport oamenii care încearcă să dărâme alte persoane. Dacă nu ai nimic frumos de spus, mai bine taci.”

Continue Reading
Click to comment

Lasă un răspuns

More in De Citit

To Top
Website-ul foloseste cookies. Continuarea navigarii pe website reprezinta acordul tau privind prevederile aplicabile disponibile aici.x