Connect with us

SCRISOAREA UNUI ÎNDRĂGOSTIT DIN VASLUI, PENTRU IUBITA SA, TE VA FACE SĂ RÂZI CU LACRIMI

De Citit

SCRISOAREA UNUI ÎNDRĂGOSTIT DIN VASLUI, PENTRU IUBITA SA, TE VA FACE SĂ RÂZI CU LACRIMI

Un adevărat Don Juan din Vaslui s-a decis să-şi dea sentimentele pe faţă pentru tânăra sa iubită pentru care are o dragoste profundă şi, mai ales, zbuciumată.

Deşi scrisul nu este punctul său forte, el având alte calităţi pe care nu le vom afla niciodată, amorezul s-a încumetat să-i scrie iubitei sale un bilet prin care să-i aducă la cunoştinţă ceea ce simte cu adevărat şi care sunt planurile sale de viitor, în care şi ea este inculsă. De asemenea, omul are şi câteva cerinţe, pe care trebuie neapărat să le rezolve înainte de nuntă.

Pun pariu că fata a rămas fără cuvinte!

scrisoare-vasluian_f_improf_750x529

IATĂ ŞI TRANSCRIEREA:

„Draga Shophronika, (adica TU) Vaz ca tea venit mintea la cap si nu m-ai crezi tote prostile care t-i le vira mata-n cap ca doar team zis ca facim nunta cam dupa octombre anu asta sa hiarba vinu si ne lom ca panla urma TU esti femeia mea si nu bagaboanta aia de Lenus dar vreu sastiu si io cea fost cu Culaita si cu Gioni ca sa nut scot ochii dupa Nunta Esti o flore esti un CRIN Esti parfumu celmai FIN Si ca semn ca Te iubesc Uiteacum ma iscalesc.”

 sursa: cyd.ro

 

Continue Reading
Click to comment

Lasă un răspuns

More in De Citit

To Top
Website-ul foloseste cookies. Continuarea navigarii pe website reprezinta acordul tau privind prevederile aplicabile disponibile aici.x