Connect with us

Se ascunde SUB PAT pentru a vedea daca prietenul ei este LOIAL. Ramane SOCATA de ceea ce se intampla…

De Citit

Se ascunde SUB PAT pentru a vedea daca prietenul ei este LOIAL. Ramane SOCATA de ceea ce se intampla…

Aceasta poveste circula pe internet de ceva timp. Este despre o femeie care a vrut sa isi testeze relatia pe care o are cu iubitul sau, dar invata in schimb o lectie importanta. Si chiar ne-ar putea face sa chicotim.

Dupa ce flacara dintre ei doi a inceput sa se stinga, aceasta femeie a venit cu o idee, care in opinia ei, parea geniala. Voia sa stie cat de serioase sunt sentimentele iubitului ei pentru ea, si cat de serioasa este aceasta relatie pentru el; s-a gandit care ar putea sa fie reactia lui daca EA l-ar parasi?

hjkj

Ca sa obtina un raspuns la aceasta intrebare i-a scris prietenului ei o scrisoare in care ii spune ca aceasta relatie s-a terminat, ca ea s-a saturat pana peste cap si ca nu mai vede nici un sens in a continua aceasta poveste. Intr-adevar tot ce a vrut a fost sa primeasca o reactie, sa gaseasca un raspuns, dar nu de fapt sa il paraseasca.

sdsdsd

O data ce a terminat scrisoarea, a lasat-o pe biroul prietenului ei, acolo unde sigur acesta o va gasi. Si pentru ca nu a vrut sa rateze momentul in care acesta gaseste scrisoarea si nici reactia lui la ascultarea sentimentelor ei, s-a ascuns sub pat si s-a pus pe asteptat.

Nu trece mult si iubitul ei ajunge acasa. Ea, foarte emotionata si agitata, statea atenta de sub pat. El, ajunge in camera, gaseste scrisoarea pe birou si incepe sa o citeasca. Termina, o lasa jos, si pleaca fluierand a veselie catre telefon. ”Ce naiba se intampla? Asa ceva nu e posibil!” gandeste ea. El ridica receptorul, apeleaza un numar si spune:

”Buna iubita, hai ca vin pe la tine. Asta cred ca a aflat pana la urma ca o insel si in sfarsit a plecat. Mare greseala relatia aia! Ma bucur ca am scapat de ea. Mi-as fi dorit sa te fi cunoscut pe tine mai de mult. Hai, ne vedem curand!”

A ramas blocata. Cum e posibil sa se intample asa ceva? Nici nu isi putea inchipui. Statea acolo sub pat, socata de momentul la care a fost martora. Il aude cum isi strange cateva lucruri si pleaca. Atunci, a bufnit in plans si s-a ridicat din ascunzis. Lacrimi grele curgeau pe obrajii ei.

ere

S-a adunat putin si a inceput sa priveasca de jur imprejurul camerei. Exista o a doua scrisoare pe birou. Era scrisa de el si adresata ei. A ridicat-o si a inceput sa o citeasca.  Cand a terminat de citit scrisoarea, s-a simtit rusinata, dar extraordinar de usurata. Cat de proasta a putut sa fie? Scrisoarea spunea:

”Hey, glumeato, data viitoare cand incerci sa ma mai pacalesti, macar sa te asiguri ca nu ti se vad picioarele cum ies de sub pat. Am plecat doar pana la magazin! Te pup, ne vedem imediat, Iubire”

trtr

Ei bine,  daca vrei sa pui pe cineva la incercare ai in vedere ca persoana cealalta sa nu faca cumva acelasi lucru cu tine. Cunosti si tu zicala ”Ce oferi, aia primesti”:)

Citeste si: CEA MAI FRUMOASĂ poveste dintre toate! PILDĂ despre VIAȚA OMULUI!

Această pildă explică cel mai viața omului, vorbește despre viață și suflet și pentru unii dintre noi, aceasta o face să fie cea mai frumoasă poveste din toate. O poveste pe care toți trebuie să o citim.

În prima zi Dumnezeu a creat câinele. Și i-a spus așa: „Stai toata ziua la ușa casei și latră la toți cei care trec prin fața ta. Eu voi face ca viața ta să dureze 20 de ani”. Iar câinele a spus: „Este prea mult timp doar pentru a lătra. Dă-mi 10 ani și eu iți dau înapoi ceilalți 10 ani.”

Dumnezeu a încuviinţat.
În a doua zi, Dumnezeu a creat maimuța. Și a spus: „Înveselește oamenii, fă trucuri si fă-i să râdă. Eu voi face ca viața ta să dureze 20 de ani.” Maimuța a spus: „Să fac trucuri timp de 20 de ani. Nu cred că pot. Câinele ți-a dat înapoi 10 ani, nu? Asta voi face și eu, îmi ajung 10 ani.”

Și Dumnezeu a încuviinţat din nou.

În a treia zi, Dumnezeu a creat vaca. „Trebuie sa mergi la câmp, să stai sub razele puternice ale soarelui, să faci viței și să dai lapte pentru stăpânul tău. Eu voi face ca viața ta să dureze 60 de ani.” Și vaca a spus: „O viață destul de grea pe care vrei să o trăiesc timp de 60 de ani. Lasă-mi 20 de ani și eu iți voi da înapoi cei 40 de ani.”

Și Dumnezeu a încuviinţat din nou.
În a patra zi, Dumnezeu a creat omul. Dumnezeu a spus „Mănâncă, dormi, joacă-te, căsătorește-te și bucură-te de viața ta. Eu voi face ca viața ta să dureze 20 de ani.” Și omul a spus: „Cum? Doar 20 de ani? Să-ți spun ce… voi lua cei 20 de ani ai mei si cei 40 de ani de la vacă, cei 10 de la maimuță și înca 10 de la câine… împreuna vor fi 80 de ani.”

Și Dumnezeu a fost de acord.
Prin asta înțelegem că primii 20 de ani îi vom petrece mâncând, dormind, jucându-ne și bucurându-ne de viața. Următorii 40 de ani sunt pentru a munci în soare ca să ne sprijinim familia; în următorii 10 ani vom face trucuri de maimuță pentru a ne distra nepoții.. iar ultimii 10 ani vom sta pe veranda casei și vom „lătra” la toată lumea.

Continue Reading

More in De Citit

Popular

To Top