Connect with us

Si-a luat la revedere de la familie, si-a pus parintii sa il sigileze intr-o cutie, si-a luat o camera video cu el, dar ce s-a intamplat peste 3 zile este fantastic. Video din cutie

De Citit

Si-a luat la revedere de la familie, si-a pus parintii sa il sigileze intr-o cutie, si-a luat o camera video cu el, dar ce s-a intamplat peste 3 zile este fantastic. Video din cutie

Si-a luat la revedere de la familie, si-a pus parintii sa il sigileze intr-o cutie, si-a luat o camera video cu el, dar ce s-a intamplat peste 3 zile este fantastic. Uite ce voia sa faca, video din cutie

Este oare posibil sa te trimiti singur prin posta? Tehnic vorbind, este, dar poate fi mortal. Desi pare o activitate extrem de ciudata, se pare ca, in medie, intr 40-50 de oameni mor in intreaga lume incercand sa se ,,expedieze” singuri la o anumita destinatie.

Sa te expediezi singur poate fi incredibil de periculos si greu: te poti sufoca daca cutia in care esti este pusa intre foarte multe alte cutii, blocand gaurile pentru aer pe care le-ai creat chiar tu.

Apoi este nevoie de apa, mancare, haine groase. Dar primul lucru pe care trebuie sa-l tii minte, desi nu recomandam, asa ceva, este acela ca nu trebuie sa fii prins NICIODATA!

Acest tip a incercat, cu ajutorul parintilor, sa se expedieze pe cale terestra si pe apa, acum a incercat si pe cale aeriana. Uite ce a iesit, aveti grija sa va uitati pana la sfarsit:

A găsit într-un garaj o Dacie 1310 nou-nouță, fabricație din 1994. Când s-a uitat în bord a văzut ceva uluitor, nu-și credea ochilor, dăduse norocul peste el.

A găsit într-un garaj o Dacie 1310 nou-nouță, fabricație din 1994. Când s-a uitat în bord a văzut ceva uluitor, nu-și credea ochilor, dăduse norocul peste el. Ce era acolo

Dacia a apărut în anii ’60, atunci când, pentru România, devenise o prioritate construirea unui automobil național, așa cum se întâmpla și în celelalte țări ale blocului comunist. După vizita istorică a președintelui francez Charles de Gaulle în România, în anul 1966, la nivel de partid s-a decis ca uzina Dacia să producă autoturisme sub licența Renault.

Dacia a luat naștere în 1966, la Colibași, Mioveniul de astăzi. Acesta a fost doar începutul unei istorii strălucite.

Astfel se face că, un pasionat al Daciilor vechi a decis să își vândă mașina pe care o ținuse în garaj în ultimii 23 de ani. Este vorba despre o veche Dacie 1310, care are ca an de fabricație, anul 1994.

Cei interesați de ea s-au putut uita în bordul mașinii și nu le-a venit să creadă când au văzut că mașina are doar 264 de kilometri efectuați, conform 4tuning.ro, citat de Realitatea.

Practic această bijuterie de epocă are la bord doar drumul de la Mioveni la București, când a fost cumpărată.

Din păcate, însă, acest model de Dacie nu este unul adorat de colecționari fiindcă nu a fost construit în epoca Ceaușistă, ci după Revoluție.

Iată cum arată această Dacie:

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

More in De Citit

To Top