Connect with us

Și-a prins soțul ÎN PAT cu o tânără. Se pregătea SĂ PLECE, când el i-a spus ceva ce A LĂSAT-O MASCĂ

De Citit

Și-a prins soțul ÎN PAT cu o tânără. Se pregătea SĂ PLECE, când el i-a spus ceva ce A LĂSAT-O MASCĂ

Acesta este un fel de banc care se poate sa fie inspirat din fapte reale.
Este vorba despre un soț care a fost prins în flagrant în timp ce era în pat cu o domnișoară mai tânără și mai atrăgătoare decât soția sa.

Soția, complet șocată, a strigat la el:

—Ești un nemernic! Cum ai îndrăznit să procedezi astfel cu mama copiilor tăi, care a fost întotdeauna sinceră cu tine? O să dau imediat la divorț!

Iar soțul i-a răspuns liniștit:
— Iubito, dacă îmi vei da un minut, îți voi explica totul.

Fiind surprinsă de asemenea impertinență, femeia i-a răspuns:
— Te rog, începe! Însă acestea vor fi ultimele lucruri, pe care mi le vei spune!

El a început să povestească:

— După ce mi-am încheiat ziua de muncă, mă îndreptam spre mașină și am văzut o fată murdară și foarte slabă. Când mi-a spus că nu mâncase de patru zile, am adus-o acasă la noi. I-am încălzit pastele de ieri, pe care tu ai hotărât să nu le mai mănânci, ca să nu te îngrași. Ea era într-atât de flămândă, încât a mâncat totul în câteva secunde!

Apoi i-am propus să facă un duș. Am hotărât să-i ofer niște haine curate. De aceea, i-am dat blugii tăi de designer, pe care i-ai cumpărat, dar nu i-ai îmbrăcat niciodată, pentru că sunt prea strâmți.

I-am dat lenjeria intimă, pe care ți-am dăruit-o de ziua ta, dar tu niciodată nu ai îmbrăcat-o. Apoi am găsit bluza, pe care ți-a dăruit-o sora mea de Crăciun, însă tu ai considerat că este prea ridicolă.

De asemenea, i-am dat și ghetele tale, pe care le-ai cumpărat dintr-un butic scump, însă niciodată nu le-ai purtat, deoarece una dintre angajatele tale are o pereche similară.

Ea era nemaipomenit de recunoscătoare pentru ajutor, iar când am condus-o până la ușă, m-a întrebat: „Poate mai există ceva ce soția ta nu mai utilizează?”

Sperăm că v-a amuzat la fel de mult pe cât ne-a amuzat și pe noi!

Tu ce parere ai? Lasa-ne raspunsul tau in rubrica de comentarii de pe Facebook!

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!

Continue Reading
Click to comment

Lasă un răspuns

More in De Citit

To Top
Website-ul foloseste cookies. Continuarea navigarii pe website reprezinta acordul tau privind prevederile aplicabile disponibile aici.x