Connect with us

Spune-mi cum arată RUJUL tău, ca să îți spun CINE EȘTI!

De Citit

Spune-mi cum arată RUJUL tău, ca să îți spun CINE EȘTI!

Știai că forma pe care o are rujul tău îți poate da pe față caracterul?

Scoate rujul din geantă, vezi cum arată, confruntă-l cu una dintre imaginile de mai jos și citește-ți apoi caracterizarea.

POWER GIRL

Vârful rujului tău arată ca și când nu ar fi fost folosit?

63254adf-6334-474f-882d-7daf726829be-1

Ești imbatabilă! Mereu stăpână pe situații și cu soluții la îndemână. Ești convinsă că poți rezolva tu totul și nu mizezi pe ajutorul celor din jur. Urăști oamenii care nu au puterea să ia o decizie. Ai grijă! Riști să pari superioară. Coboară și la nivelul celorlalți pentru a conviețui perfect într-o lume foarte colorată. Succes! Pentru că ai cu ce!

NEBUNATICA

Vârful rujului tău este ascuțit și seamănă cu un cioc de pasăre?

31252142-bcfe-4bf8-aa54-abd2a3caa739

 

Nici nu s-ar putea altfel dacă ar fi să-l raportăm la firea ta. Ești nebunatică, plină de energie și cu o încredere de neclintit în tine. Detești convențiile și ești într-o permanentă căutare de noi experiențe. Recomandabile, în cazul tău, sunt activitățile artistice și sportul. Creativitatea ta va fi, astfel, provocată la maximum.

VISĂTOAREA

Vârful rujului tău este afundat la mijloc?

7045cfed-8c51-4ee6-9a83-b77794b53f8f

Ești o tipă sensibilă, gânditoare și rezervată. Adică, o visătoare. Trăiești în lumea ta și pari de multe ori ruptă de realitate. Nu este un defect, dar nici o calitatea prea mare. De ce? Pentru că va veni timpul când te vei confrunta cu situații în care va trebui să iei decizii rapide, iar tu nu te vei simți pregătită. Dacă-ți place să scrii, adună-ți gândurile într-un jurnal. E un exercițiu bun.

MISS PERFECTION

Rujul tău este perfect rotund?

81a6403b-e70a-4dee-bf60-118ca2a6b46c

Aspiri spre perfecțiune, oriunde te-ai afla: acasă, la școală sau cu prietenii. În cazul în care lucrurile nu merg cum vrei tu, tragedie! Nu ai acceptat și nu vei accepta niciodată situațiile neprevăzute. Ți-ai făcut un hobby din a pune la cale planuri și îți place să deții controlul. Ia totuși în calcul și faptul că, oricât de calculată ai fi, uneori apare și imprevizibilul.

PE GUSTUL TUTUROR

Vârful rujului tău este plat?

ef355a9d-1edb-492b-b379-e9bd7d4e689f

Felicitări! Ești genul de fată pe care toată lumea ar vrea s-o aibă în preajmă. Calmă, echilibrată, fără fițe. Ești prietena ideală și îți faci mereu timp pentru ceilalți. Nu refuzi pe nimeni și eviți cât poți bârfa. Atenție, însă! Faptul că deții atâtea calități poate stârni invidie în rândul presupuselor prietene. E firesc! Cine nu și-ar dori să obțină aproape totul doar prin felul său de-a fi? Tu ai acest dar. Prețuiește-l!

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!

Continue Reading

More in De Citit

Popular

To Top