Connect with us

Strigătul disperat al Romaniței Iovan. Cu lacrimi în ochi a anunțat

De Citit

Strigătul disperat al Romaniței Iovan. Cu lacrimi în ochi a anunțat

Romanița Iovan, care a fost căsătorită cu regretatul pilot Adrian Iovan, care a murit în urma tragediei aviatice din Munții Apuseni, le-a mărturisit fanilor săi de pe un site de socializare că îi este dor de viața ei din urmă cu ceva ani.

Strigătul disperat al Romaniței Iovan. „Îmi vreau viața înapoi”
Creatoarea de modă Romanița Iovan a transmis un mesaj care spune tot despre lucrurile de care îi este foarte dor.

Creatoarea de modă, care are un fiu pe nume Albert, a afirmat că îi este dor de plimbările cu bicicleta alături de băiatul ei și de ieșirile în oraș cu prietenele, dar din cauza agitației de zi cu zi nu mai poate să facă tot ceea ce își dorește și îi provoacă plăcere.

„Îmi vreau viața înapoi ! Mi-e dor de plimbările cu bicicletă alături de Albert, de mersul prin parc cu Golden Retreiverii, de întâlnirile cu fetele la o cafea, de cartea preferată și o piesă de teatru mult-așteptată, de un weekend romantic cu iubitul meu…

În goană noastră de a-i mulțumi pe ceilalți, uităm de esența vieții, să avem convingerea, cel puțin pentru o clipă, că suntem fericiți !!!!!!!!”, a afirmat Romanița Iovan.

Te-ar putea interesa si: Alex Velea s-a îmbrăcat bine, iubita lui s-a dezbrăcat de tot în seara asta! Antonia, GOALĂ la Gala Elle Style Awards 2017. :O Ireal, nu? Uite imaginile cu artista…

Antonia, goală la Gala Elle Style Awards 2017. A venit cu o mantie neagră pe umeri

Antonia, goală la Gala Elle Style Awards 2017. Artista a purtat doar o mantie neagră pe umeri, la cel mai spectaculos eveniment al anului, organizat în această seară la Palatul Parlamentului.

Antonia și Alex Velea se află printre invitați la Gala Elle Style Awards . Cei doi au demonstrat încă odată că au stil. Ținutele lor au fost cu adevărat spectaculoase, iar iubita cântărețului a avut cea mai îndrăzneață apariție de până acum.

Antonia și Alex Velea au atras toate privirile

Pentru că e o ediție aniversară, revista Elle, cea mai citită revistă glossy din România, a pregătit un show de zile mari, la care cele mai populare vedete vor fi premiate pe baza voturilor primite de la cititori. Practic, la 20 de ani de existență, Elle a pus la cale un eveniment ”sexy, stilish, spirited”, cu un dress code spectaculos, în cadrul căruia vor fi premiate personajele reprezentative din mai multe categorii.

Best designer, best young designer, best hairstyist, best make-up artist, best photografer, best model, best personal-style, best romanian brand, best fashion blogger și, desigur, best pop artist.

Continue Reading
Click to comment

Lasă un răspuns

More in De Citit

To Top
Website-ul foloseste cookies. Continuarea navigarii pe website reprezinta acordul tau privind prevederile aplicabile disponibile aici.x