Connect with us

„Sunt însărcinată cu cumnatul meu, dar asta nu îl deranjează pe soţul meu!” Uite cum s-a ajuns la aşa ceva! Şi ca povestea să fie şi mai ciudată, și soţia cumnatului a acceptat pe loc ideea: „Suntem prietene din liceu!”

De Citit

„Sunt însărcinată cu cumnatul meu, dar asta nu îl deranjează pe soţul meu!” Uite cum s-a ajuns la aşa ceva! Şi ca povestea să fie şi mai ciudată, și soţia cumnatului a acceptat pe loc ideea: „Suntem prietene din liceu!”

„Sunt însărcinată cu cumnatul meu, dar asta nu îl deranjează pe soţul meu!” Uite cum s-a ajuns la aşa ceva! Şi ca povestea să fie şi mai ciudată, și soţia cumnatului a acceptat pe loc ideea: „Suntem prietene din liceu!” Când vei afla motivul o să înţelegi de ce!

Mamă a trei copii este din nou însărcinată și urmează să nască în scurt timp. De data aceasta, tatăl bebelușului nu este soțul ei, ci cumnatul acestuia.

Rachel Wilcox este mamă a trei copii, iar acum este din nou însărcinată, dar tatăl bebelușului nu este soțul său.

Rachel s-a oferit să fie mamă surogat pentru sora soțului său și pentru partenerul acesteia după ce cancerul la colon a lăsat-o infertilă pe cumnata sa.

Amanda a fost diagnosticată cu cancer la colon în umă cu 3 ani, dar chimioterapia a ajutat-o pe tânără să își revină. În schimb, ea nu va putea rămâne însărcinată niciodată.

„Când eram însărcinată cu al treilea copil îi povesteam medicului meu despre situația Amandei. Acesta m-a privit și mi-a spus : Dar știi că poți să fii mamă surogat pentru ea, nu?? Am început să râd. Îi spusesem deja că sarcina cu numărul 3 va fi ultima pentru mine”, a declarat Rachel.

„Eu și cu Amanda avem o relație strânsă de foarte mulți ani. Sunt cu fratele ei de când eram în liceu, practic am crescut împreună. Mai multe decât cumnate, suntem cele mai bune prietene”, a mai spus Rachel.

„Soțul meu a susținut în totalitate această idee și nu i s-a părut ciudat că voi purta în pântece copilul surorii lui”, a declarat Rachel care va naște în curând fetița cumnaților săi.

Cei trei copii au înțeles perfect situația și spun: „Mami este însărcinată, dar este copilul unchiului Reid și o să i-l dea lui”.

A găsit într-un garaj o Dacie 1310 nou-nouță, fabricație din 1994. Când s-a uitat în bord a văzut ceva uluitor, nu-și credea ochilor, dăduse norocul peste el.

A găsit într-un garaj o Dacie 1310 nou-nouță, fabricație din 1994. Când s-a uitat în bord a văzut ceva uluitor, nu-și credea ochilor, dăduse norocul peste el. Ce era acolo

Dacia a apărut în anii ’60, atunci când, pentru România, devenise o prioritate construirea unui automobil național, așa cum se întâmpla și în celelalte țări ale blocului comunist. După vizita istorică a președintelui francez Charles de Gaulle în România, în anul 1966, la nivel de partid s-a decis ca uzina Dacia să producă autoturisme sub licența Renault.

Dacia a luat naștere în 1966, la Colibași, Mioveniul de astăzi. Acesta a fost doar începutul unei istorii strălucite.

Astfel se face că, un pasionat al Daciilor vechi a decis să își vândă mașina pe care o ținuse în garaj în ultimii 23 de ani. Este vorba despre o veche Dacie 1310, care are ca an de fabricație, anul 1994.

Cei interesați de ea s-au putut uita în bordul mașinii și nu le-a venit să creadă când au văzut că mașina are doar 264 de kilometri efectuați, conform 4tuning.ro, citat de Realitatea.

Practic această bijuterie de epocă are la bord doar drumul de la Mioveni la București, când a fost cumpărată.

Din păcate, însă, acest model de Dacie nu este unul adorat de colecționari fiindcă nu a fost construit în epoca Ceaușistă, ci după Revoluție.

Iată cum arată această Dacie:

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

More in De Citit

To Top