Connect with us

SURPRIZĂ! Cum reacţionează o actriţă de filme pentru adulţi când îşi se uită la propria prestaţie

De Citit

SURPRIZĂ! Cum reacţionează o actriţă de filme pentru adulţi când îşi se uită la propria prestaţie

Coco Velvett este o starletă atipică. Deşi a jucat în 103 filme pentru adulţi din 2008 încoace, nu a urmărit niciodată o scenă în care ea este protagonistă.

Tânăra în vârstă de 34 de ani a fost convinsă de un producător să participe într-o emisiune în care sunt prezentate reacţiile actorilor de filme porno la propriile prestaţii.

Coco este singura invitată a emisiunii care nu se mai văzuse în scenele incendiare pe care le filmase înainte de emisiune. Actriţa nu a fost prea încântată de ce a văzut şi a ajuns la concluzia că nu arată tocmai bine în momentele cele mai intime.

Te-ar putea interesa si: Monica si mama ei joaca impreuna in filme pentru adulti, impart acelasi barbat, dar asta nu e tot. Ceea ce se petrece intre ele nu este pentru rusinosi

Monica și mama ei joacă împreună în filme pentru adulți, împart același bărbat și… Asta nu e tot… Cele două femei mai și… Detalii ireale!! Ceea ce se petrece intre ele nu este pentru rusinosi. 

Monica are 22 de ani, iar împreună cu Jessica, mama ei în vârstă de 56 de ani, a devenit actriță în filme pentru adulți.

Din păcate nevoia de bani a fost cea care le-a făcut pe cele două să renunțe la serviciurile lor din care nu câștigau suficient, pentru a se orienta către așa ceva. În prezent sunt amândouă actrițe în filme pentru adulți iar veniturile lor sunt acum mai mult decât considerabile.

Au ajuns să facă așa ceva după ce fiica își pierduse slujba de barmaniță și se apucase de dans, pe când mama era chelneriță iar problemele cu banii nu au întârziat să apară.

Ideea ce a juca în filme pentru adulți i-a venit Monicăi, Jessica avea unele dubii la început, dar au atras-o sumele uriașe pe care le-ar fi făcut, scrie Daily Mail. Așa se face că ele apar în filme de acest gen împreună, însă insistă că nu au o relație incestuoasă, ceea ce le-ar scoate în afara legii.

Monica avea doar 20 de ani atunci când a apărut pentru prima dată într-un film pentru adulți.

Se pare că cei care au insistat ca ele să joace împreună în filme au fost producătorii filmelor, spune Monica: ,,Eu deja mă gândeam la asta, pentru că știam că vom câștiga enorm, dar a trebuit să vină cineva cu ideea asta, ca să vrem să o facem”.

Monica mai precizează că singurele două lucruri pe care refuză să le facă este să apară în scene cu animale, sau în scene cu fratele ei care încă nu a avut nicio experiență intimă.

Jessica și-a crescut fiica singură și nici nu mai vrea să audă de tatăl fetei. Cele două au fost întrebate dacă au făcut amor cu același partener și în viața personală, iar ele au răspuns că nu doar o dată.

Carole Lieberman, un psiholog, spune că ceea ce fac cele două femei este incest emoțional, deși adevărul este pe unde la mijloc, dacă pe ele nu le deranjează, de ce ne-ar deranja pe noi.

Continue Reading
Click to comment

Lasă un răspuns

More in De Citit

To Top
Website-ul foloseste cookies. Continuarea navigarii pe website reprezinta acordul tau privind prevederile aplicabile disponibile aici.x