Connect with us

Te crezi tare la LOGICĂ? Numai 1 din 5 oameni ştiu răspunsul corect la această problemă! DISTRIBUIE DACA AI NIMERIT

De Citit

Te crezi tare la LOGICĂ? Numai 1 din 5 oameni ştiu răspunsul corect la această problemă! DISTRIBUIE DACA AI NIMERIT

Jocurile de logică sunt o metodă excelentă pentru a-ţi ţine mintea activă şi a-ţi antrena inteligenţa!

REGULI

se dau 3 cutii şi 3 afirmaţii pentru fiecare dintre ele;
maşina se află doar într-una dintre cele trei cutii;
o singură afirmaţie este adevarată.

in-ce-cutie-e-masina_f_improf_640x353

Vezi raspunsul mai jos…

.

.

.

.

.

 

Prima variantă
Dacă maşina ar fi în cutia nr. 1, atunci atât afirmaţia de la cutia 1, cât şi cea de la cutia 2 ar fi adevărate. Dar, conform regulilor, doar o afirmaţie poate fi adevărată.

A doua variantă
Dacă maşina ar fi în cutia nr. 3, atunci afirmaţia de la cutia 2, cât şi cea de la cutia 3 ar fi adevărate. Aşadar, maşina nu se află nici în cutia nr. 3.

A treia variantă
Mai rămâne cutia cu nr. 2. Singura afirmaţie adevărată este sub cutia cu nr. 3 – „Maşina nu se află în cutia cu nr. 1”, iar de aici rezultă că afirmaţia de la cutia nr. 2 – „Maşina nu se află în cutia asta” este falsă, rezultând că maşina se află în cutia nr. 2.

Dacă ai găsit răspunsul corect din prima, poţi păstra maşina! 😀

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!

Citeste si: WOW! Ea a fost scoasă din mormânt după trei ani și era… ÎN VIAȚĂ?! – VIDEO

Ritual macabru pe o insula din Indonezia. Ce se intampla  odata la fiecare 3 ani
Nici nu iti imaginezi ce fac membrii acestui trib de pe insula Sulawesi. Este unul dintre cele mai bizare obiceiuri din intreaga lume!

Festivalul Ma’nene, un ritual specific tribului Toraja din Indonezia, este unul dintre cele mai bizare obiceiuri funerare din lume.

Odata la 3 ani, membrii tribului Toraja de pe insula Sulawesi (Indonezia) isi deshumeaza mortii, spala cadavrele si le imbraca in haine noi, apoi si fac cu ei fotografii de familie, in cadrul festivalului Ma’nene.

Ritualul “Ceremoniei Curatarii Cadavrelor” este respectat de mai bine de un secol si multe familii economisesc ani de zile bani pentru a isi trata asa cum trebuie defunctii, pentru care au un adevarat cult.

In multe cazuri, inmormantarile au loc la luni bune dupa moartea efectiva, pentru ca familia sa stranga banii necesari unor funeralii fastuoase.

Cadavrele sunt mumificate, pentru a nu se deteriora, apoi odata la 3 ani, in luna august sunt dezgropate, plimbate prin comunitate si “reunite” cu familia. De asemenea, sicriele sunt schimbate constant, pentru a preveni degradarea trupurilor din ele.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

More in De Citit

To Top