Connect with us

Telefon Nokia 1110 pus la VÂNZARE de un român. Vezi SUMA COLOSALĂ pe care o cere pe el și DE CE!

De Citit

Telefon Nokia 1110 pus la VÂNZARE de un român. Vezi SUMA COLOSALĂ pe care o cere pe el și DE CE!

Daca un clip de pe YouTube i-a convins pe utilizatori sa isi gaureasca telefonul cu bormasina pentru a avea jack, in urma cu ceva timp, cand a aparut iOS 7, un anunt ii informa ca, daca isi actualizeaza softul, atunci va deveni rezistent la apa. Iar multi oameni au ajuns dupa aceea sa isi arunce telefoanele in apa…

Un alt anunt ii informa ca functia Wave, care ar fi aparut doar pe iOS 8, ar putea sa iti permita sa iti incarci telefonul la microunde. Iar unii au postat imagini cum au facut asta si au povestit cum le-a pocnit smartphone-ul.

Nici utilizatorii Samsung n-au scapat de pacaleli. Multi si-au distrus bateriile dupa ce au vazut un clip in care un tanar a descoperit un cip sub abtibildul de pe baterie si credea ca este unul de urmarire. De fapt, cipul te ajuta sa iti imperechezi cu accesorii prin bluetooth, fara sa bagi parole complicate.

Cea mai celebra ramane insa cea cu Nokia 1100. Hotii cred ca nu poate fi urmarit de politie si inca se mai vinde pe internet, chiar si pe 1.200 de lei.

sursa: stirileprotv.ro

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

More in De Citit

To Top