Connect with us

Doar 17% din populatie raspunde CORECT! Tu esti destul de istet? Cate gauri are tricoul din imagine? ?

De Citit

Doar 17% din populatie raspunde CORECT! Tu esti destul de istet? Cate gauri are tricoul din imagine? ?

Un test a devenit viral şi i-a indus pe toţi în eroare. Nu mulţi au nimerit răspunsul corect!

De câteva zile circulă pe Internet o fotografie în care un tricou are două găuri prin care se vede. Întrebarea este: câte găuri are tricoul? Internauţii au trecut la numărat şi nu mulţi s-au descurcat cu adevărat!

În timp ce alţii au spus că sunt doar două găuri, că sunt şase, răspunsul este de fapt altul. Dacă nu te-ai dat încă bătut, dă mai jos cu grijă abia când nu mai ai nicio idee pentru a afla răspunsul!

asfswar

.

.

.

.

.

RĂSPUNS CORECT: 8. Ceea ce nu mulţi au luat în calcul, a fost că găurile de pe mijlocul tricoului sunt duble, astfel încât se vede prin el. Aşadar faţa este găurită de două ori în două locuri diferite şi spatele în aceleaşi locuri. Asta înseamnă 4 găuri. Adăugând celelalte patru găuri pe care orice tricou le are: mâneci, gât, burtă, ne rezultă numărul 8.

Daca ti-a placut articolul, nu uita sa il DISTRIBUI si pentru PRIETENII tai!

Citeste si: Moartea înfiorătoare a dresoarei de lei cu ochi violeţi, sfâşiată în arenă. „Sângele ţâşnea din gâtul ei ca dintr-o arteziană“

Elena Ţipa, o senzaţională dresoare de lei, de o frumuseţe ireală, a sfârşit tragic pe 26 mai 1994 în Kuweit, după ce în timpul unui spectacol o felină i-a sfâşiat gâtul. Hemoragia severă a dus rapid la moarte unei glorii din lumea circului românesc. Presa vremii anunţa cu emoţie la acea dată incidentul înfiorător care a avut loc sub ochii a mii de oameni.

Deşi spectacolul începuse bine, nenorocirea a lovit când nimeni nu se aştepta. Până în momentul de suspans, când dresoarea, întinsă cu faţa în sus pe o bârnă, asemănătoarea celor de la gimnastică, aştepta ca leul Albert, un exemplar docil pe care îl iubea ca pe ochii din cap, urma să traverseze pe deasupra sa. Se pare că leul a greşit mişcarea şi a lovit cu laba gâtul fragil al femeii.

Câteva picături de sânge au fost suficiente pentru ca animalul de pradă să-şi atace stâpânul, înfigându-I ghearele în gât, iar colegii său au povestit ulterior cum „sângele îi ţâşnea din gât ca dintr-o fântână arteziană“.

Cu toate eforturile medicilor din Kuweit, (n.r. – Elena şi soţul său, Cezar Ţipa, se aflau în contract la cea dată cu un circ din străinătate), dresoarea a murit la spital.

Vedeta trupei
Prietenia dintre leul Albert şi dresoarea cu ochi de un violet ireal începuse cu mulţi ani în urmă. Femeia era deosebit de ataşată de felina pe care o salvase cândva de la moarte. După ce se îmbolnăvise, leului Albert i se scrisese destinul: să fie omorât. Numai că Elena Ţipa l-a îngrijit ca pe propriul copil, i-a bandajat rănile şi nu a admis sfârşitul.

După ce s-a refăcut, Albert a fost introdus în arenă, alături de alte feline, şi a devenit, în scurt timp, vedeta trupei. Era cel mai ascultător şi nu făcea un pas fără încuviinţarea dresoarei.

“Elena Ţipa refuza cele două mari metode de dresaj, practicate de ruşi şi americani. Ea nu bătea animalele, nici nu le înfometa. Căuta să le imprime respectul, se culca în cuşcă cu leii încă tineri, simula că adoarme şi fiarele se roteau tot mai aproape de ea. Când distanţa era mică, dresoarea sărea brusc în picioare, demonstrându-le leilor că are reflexe mai iuţi decât ale lor.

În plus, îi hrănea în fiecare zi cu mâna ei”, au scris colegii dresoarei pe artacircului.blogspot.com.

Continue Reading
Click to comment

Lasă un răspuns

More in De Citit

To Top
Website-ul foloseste cookies. Continuarea navigarii pe website reprezinta acordul tau privind prevederile aplicabile disponibile aici.x