Connect with us

Ti s-a intamplat sa te trezesti brusc din somn si sa te simti complet paralizat?

De Citit

Ti s-a intamplat sa te trezesti brusc din somn si sa te simti complet paralizat?

Ti s-a intamplat sa te trezesti brusc din somn si sa te simti complet paralizat?

In timpul acestor experiente pare ca esti complet incapabil sa te misti sau sa vorbesti, indiferent de cat efort ai depune sa infrangi piedicile. Este un sentiment cu adevarat infricosator, care te zguduie pur si simplu si te cufunda in incertitudine.

Paralizia somnului este o experienta absolut cutremuratoare! Anumite manifestari iti pot inocula senzatia ca o entitate te apasa fizic pe piept sau ca te urmareste cuibarita langa tine. Un mod terifiant si cum nu se poate mai prost de a-ti incepe ziua.

In timp ce unii pun fenomenul pe seama unor naluciri ale mintii, altii coreleaza experientele cu posedarea demonica, considerand ca anumite entitati malefice pun efectiv stapanire pe trupul tau pret de cateva secunde sau minute. Uneori, persoanele care traiesc altfel de experiente aud o bufnitura sau o explozie puternica chiar inainte sa le intepeneasca trupul, ceea ce transforma totul intr-o traire si mai inspaimantatoare.

Cercetatorii considera ca fenomenul se datoreaza trezirii bruste a mintii atunci cand corpul fizic se afla inca in starea de somn. Experienta poate dura cateva secunde sau, in cazurile exteme, chiar mai multe minute bune. Desi este extrem de infricosatoare, din fericire nu este o experienta care sa puna corpul in real pericol. Cauza principala este considerata a fi privarea de somn sau dormitul intins pe spate.

Iata un videoclip care demifistica si analizeaza pas cu pas aceste experiente nocturne:

Daca ti-a placut articolul, nu uita sa il DISTRIBUI si pentru PRIETENII tai!

sursa: dozafresh.com

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

More in De Citit

To Top