Connect with us

Toată lumea o știe pe Nicoleta Guță, dar stai să o vezi pe Daniela, sora ei!

De Citit

Toată lumea o știe pe Nicoleta Guță, dar stai să o vezi pe Daniela, sora ei!

– Fetele lui Guță, la indigo?! Din contră! Toată lumea o știe pe Nicoleta Guță, dar stai să o vezi pe Daniela, sora ei! Mulți spun că e frumoasă, alții că n-au nicio legătură… Nu seamănă deloc! –

Nicoleta Guță provine dintr-o familie numeroasă, asta fiindcă tatăl ei, manelistul Nicolae Guță, are mulți copii cu femei diferite, iar fetele lui cele mari ies cel mai mult în evidență! Chiar dacă pe Nicoleta o cunoaște o țară întreagă din cauza colaborărilor muzicale cu tatăl său, puțini știu cum arată sora ei, Daniela.

În ultima perioadă Nicoleta a slăbit enorm și este mai mult decât mândră de silueta ei, care este trasă prin inel, însă sora ei nu vrea să se lase mai prejos. Și Daniela a fost mai plinuță, dar acum a slăbit iar cele două par gemene. De curând s-au pozat în geci identice, în plus, este de remarcat că Nicoleta a renunțat la părul blond și a decis să și-l vopsească roz, ceea ce i-a cam băgat în ceață pe fanii nemulțumuți.

„Nicoleta îți stă mai bine blondă! E sora ta… semănați mult parcă ați fi gemene. / Sunteți frumoase.”, au scris fanii, pe Facebook.

Tu ce crezi, seamănă cele două surori, fiicele celebrului Nicolae Guță?

*feteguta*

Așa arăta Narcisa Guță la prima tinerețe! O recunoști? Așa a reușit să-l vrăjească pe Nicolae Guță

Narcisa Guță va rămâne pentru multă vreme unul dintre cele mai controversate persoanje ale lumii mondene actuale. Ea este, între timp, celebră fiindcă e singura femeie cu care Guță a avut ceremonie religioasă de nuntă, dar nu și civilă! Focșăneanca a devenit rapid virală din cauza reacțiilor ei vulcanice, dar și datorită scandalurilor pe care le-a avut cu manelistul.

În prezent Narcisa pare altă persoană, ea a evoluat atât fizic, cât și ca nivel de comportament: a devenit familiară cu operațiile estetice, a devenit mai stilată și mai cumpătată chiar și la nivelul discuțiilor. Cum arăta controversata femeie din viața celebrului manelist atunci când avea 20 de ani și era o simplă puștoaică?

Imaginile sunt mai jos, între timp dorim să încheiem cu fosta noră a Narcisei care, în urmă cu ceva vreme în urmă, făcea dezvăluiri cutremurătoare din trecutul acesteia. Angela susţine că fosta soacră se comportă aşa violent din pricina suferinţelor din trecut. Ea crede că Narcisa a fostumilită de fostul soț, iar acum se răzbună pe femei: „Ea a fost terorizată de fostul ei bărbat și așa se răzbuna.

Are copiii cei mari cu el. A fost terorizată la vremea ei, dar nu ține cu femeile. Se poartă urât cu cei din jur. Când nu avea ce să facă se apucă de bătăi și de certuri. Începea să se poarte urât. Ea voia să fiu menajeră ei. Mă punea să spăl faianță de mai multe ori. Mai mult am stat cu ea în casă decât cu iubitul meu. Ea a fost terorizată de fostul ei bărbat și așa se răzbună. Când nu avea ce să facă se apuca de bătăi și de certuri.

Mă scotea afară din casă și după aia mă suna și mă chemă înapoi. Când eram însărcinată, m-a chemat la București, îl avea pe Alberto de 9 luni. Eram bucătăreasă, menajeră și bonă. M-a agresat când eram însărcinată. M-a tras de păr, sărea la bătaie fără niciun motiv.

O dată m-a pus să spăl un pahar de 10 ori, un pahar care nu era murdar. Îi plăcea să jignească, să umilească lumea. E adevărat că ea ne-a organizat botezul, dar a luat toți banii. Ea e obișnuită să terorizeze lumea. „, a declarat Angela, fosta noră a Narcisei.

Slaba, cu parul brunet si lung si cocheta inca de pe atunci! Cam asa ar putea fi descrisa Narcisa, intr-o fotografie veche cu ea, in care apare alaturi de mama ei.

Imbracata intr-un halat roz, satinat, Narcisa de atunci abia isi mai poate gasi comparatie cu Narcisa din prezent, schimbarea fiind una uluitoare.

Continue Reading

More in De Citit

Popular

To Top