Connect with us

Top 10 cele mai jenante lucruri pe care barbatii le fac in pat. Femeile le urasc!

De Citit

Top 10 cele mai jenante lucruri pe care barbatii le fac in pat. Femeile le urasc!

Cateodata te indragostesti si ai parte de multe iluzii, intalniri fantastice, nemaipomenite. Dar cateodata… pur si simplu nu se intampla asa.

Tipul respectiv te plictiseste la culme si toate gesturile lui ti se par la fel de plictisitoare. Site-ul Collegecandy.com reda un top 10 al celor mai jenante lucruri pe care barbatii le fac in pat:

1. Intreaba daca ti-a placut
Ce-or fi vrand sa auda? Adevarul conform caruia NU, nu a fost deloc bine?! Trebuie sa fii perfect constienta ca indiferent de felul in care a fost partida in cauza, nimeni n-o sa dea vreodata un raspuns negativ. Asa ca nu mai intreba asa ceva!

2. Spune “ups!” cand se rupe prezervativul
Ups si atat?! Nu reactiona ca si cum ti-a scapat pe jos un creion. Cand se rupe prezervativul e o treaba serioasa.

3. Palmele la fund
Daca te apuci s-o pocnesti pana aud vecinii, e jenant si plictisitor. Palmele la fund au si ele rostul lor – se fac in anumite situatii si intr-un anumit fel, nu te apuci sa-i dai la fund pana aude zgomotul si cel din camera de alaturi.

4. ‘Pe la spate’
…In cazul in care te prefaci, inocent, ca n-ai nimerit bine gaura. ‘Prin spate’ se face de comun acord, nu “miseleste”, sa pretinzi ca ai scapat-o din greseala in alta gaura.

5. Sa nu spuna cand si daca au terminat
Femeilor le place siguranta, asadar vor sa stie ca ti-au daruit in mod sigur momentul sublim de placere. Totodata, daca tu nu ai terminat si ele trebuie sa ghiceasca, daca coboara cu gura jos, acolo, se pot trezi cu ea… plina, cand, de fapt, ele erau convinse ca ai terminat demult!

6. Miscari de filme pentru adulti
Intelege odata ca nu toate fetele sunt Jenna Jameson. Picioarele lor nu se duc natural pana dupa cap, si nu pot face spagatul in timp ce o fac. E jenant sa tot tragi de ea pana o sa tipe de durere.

7. Limba invaziva
E oribil, absolut oribil cand baietii ajung sa nu mai faca diferenta intre o femeie si un cornet de inghetata si nu se mai opresc din lins, umpland portiuni mari de piele cu saliva.

8. Vanturi
Da, mai exista aceasta categorie cu un comportament de 12 ani: fix cand sunt in mijlocul unei partide, trag vanturi. Oribil!

9. Conversatii nesfarsite
Daca in mijlocul partidei te apuci sa o intrebi cum i-a mers azi, e enervant. Sau daca te apuci sa povestesti o intampare dintr-o sedinta, iar e suparator. Si, in general, daca vorbesti mai mult decat sa o saruti, o scoti din minti categoric.

10. Se uita la TV
Asta e cel mai rau dintre toate. In timp ce ea “lucreaza” la excitare, tu tragi cu ochiul la serialul de comedie care a inceput! Ar fi bine sa stingi degraba televizorul!

Ea este o femeie superba care vrea sa se casatoareasca DOAR cu un barbat bogat. Un baiat cu bani ii raspunde, iar ceea ce a putut sa scoata pe gura nu este flatant pentru o DOAMNA.

În era Internetului, domnișoarele frumoase și singure apelează la tehnologie pentru a pune mâna pe bărbații pe care și-i doresc. Mai ales cele care își caută un sponsor.

Așa a făcut și o tânără frumoasă din S.U.A, care a scris un mesaj pe un forum, în care și-a exprimat toate pretențiile pe care le are de la un bărbat. Răspunsul pe care l-a primit de la unul dintre cei mai bogați bancheri din America a lăsat-o mască

„Voi fi sinceră. În acest an împlinesc 25 de ani. Sunt foarte atrăgătoare, am gusturi bune și un stil rafninat. Vreau să mă căsătoresc cu un bărbat care câștigă cel puțin 500.000 de dolari pe an. Poate veți spune că sunt materialistă, dar nu este deloc așa. Ca să înțelegi ce vreau să zic, în New York cei care câștigă 1 milion de dolari pe an sunt considerați ca făcând parte din clasa de mijloc. Pretențiile mele nu sunt chiar atât de mari.

Este cineva pe acest forum care are salariul anual de 500.000 de dolari? Sunteți toți căsătoriți? Ce vreau să vă întreb este: ce trebuie să fac pentru a mă căsători cu o persoană bogată ca voi? Dintre toți bărbații cu care am avut relații, cel mai bogat avea o leafă anuală de 250.000 de dolari. Se pare că ăsta a fost un plafon pentru mine. Îmi puteți răspunde la câteva întrebări?

Unde vă distrați voi, burlacii bogați? Vă rog să îmi faceți o listă cu barurile, restaurantele, sălile de sport unde obișnuiți să mergeți.

Ce vârstă optimă trebuie să aibă bărbații pe care vreau să-i cuceresc?

De ce aproape toate soțiile de bogătași sunt urâțele? Am întâlnit unele care nici măcar nu erau interesant, dar totuși au reușit să se căsătorească cu bărbați bogați.

Cum vă decideți pe cine să luați de soție și pe cine să aveți doar ca iubită? Ținta mea este să mă căsătoresc”, a scris tânăra pe un forum, potrivit site-ului worthytoshare.net.

Cel care i-a răspuns a fost un bărbat bogat, așa cum își dorea ea. Patronul companiei J. P. Morgan i-a oferit o replică la care nu se aștepta:

„Stimată domnișoară, am citit cu interes mesajul dumneavoastră. Presupun că mai există și alte domnișoare care au dorințe asemănătoare. Permiteți-mi să analizez situația dumneavoastră din punct de vedere al investiției. Venitul meu anual este de peste 500.000 de dolari.

Exact ceea ce căutați dumneavoastră. Ca om de afaceri, pot spune că o căsătorie cu dumneavoastră nu ar fi o decizie tocmai bună. Este foarte simplu. Să vă explic de ce.

Dumneavoastră încercați să faceți un schimb frumusețe-bani, adică subiectul A oferă frumusețe, iar subiectul B plătește pentru asta. Până aici totul pare în regulă. Totuși problema este că frumusețea dumneavoastră va dispărea, iar banii mei, fără o serie de impedimente evidente, nu vor dispărea așa ușor.

În viitor, venitul meu va fi, cel mai probabil, mult mai mare, în comparație cu frumusețea dumneavoastră. Utilizând termeni econimici suntem două active. Valoarea mea va crește, iar a dumneavoastră va scădea, în progresie geometrică.

Imaginați-vă relația ca un act comercial. Orice tranzacție de pe Wall Street are o anumită poziție. Dacă prețul dumneavoastră de piață, ca activ, scade, atunci activul va fi vândut. Este de prisos să deții în continuare un astfel de activ. Aceeași situație este și cu căsătoria, spre care tindeți cu atâta ardoare.

Chiar dacă sună dur, decizia cea mai bună cu privire la activele care își pierd rapid din valoare este vânzarea sau darea lor în chirie. Orice bărbat care câștigă peste 500.000 de dolari pe an este din start un om inteligent și nu un prostănac. Sigur că un bărbat ca mine vă poate folosi ca iubită, dar niciodată nu se va căsători cu dumneavoastră.

Răspunsul meu pentru dumneavoastră, stimată domnișoară, este să încetați cu astfel de căutări. Mai bine căutați metode de a vă îmbogăți și de a ajunge să aveți dumneavoastră un salariu anual de 500.000 de dolari. Sunt șanse mai mari de atinge acest țel, decât de a găsi un bogătaș prost care să vă ia de soție.

Sper că răspunsul meu v-a fost de ajutor”.

Continue Reading
Click to comment

Lasă un răspuns

More in De Citit

To Top
Website-ul foloseste cookies. Continuarea navigarii pe website reprezinta acordul tau privind prevederile aplicabile disponibile aici.x