Connect with us

Ajung sa isi dea si foc! Acestea sunt 10 CELE MAI IDIOATE trenduri de pe Facebook!

De Citit

Ajung sa isi dea si foc! Acestea sunt 10 CELE MAI IDIOATE trenduri de pe Facebook!

Exista o mulţime de trenduri bizare pe retele sociale care deja au devenit dubioase rău.

De la frizuri ciudate, până la provocări stupide devenite virale, am avut de toate. Si in fiecare an sunt tot mai multe. Incepand cu facebook, youtube, tumblr, tweeter si instagram toate au avut la un momentat parte de o provocare virala si stupida.

Iata-le pe 10 cele mai enervante dintre ele, care trebuie sa inceteze sa mai existe:

10. The Don’t Judge Challenge – Provocarea ‘Nu judeca’

56a0827c775b2

#Don’tJudgeChallenge trebuia sa fie o campanie adresata femeilor pentru a le face sa se simta bine in pielea lor, dar bineinteles ca lucrurile au degenerat si au luat o cu totul alta intorsatura, nemaitinand cont de ideea initiala a proiectului.

9. Arta arsurilor solare

56a0827c77efe

Un nou trend din 2015 se pare ca insista sa domine si in 2016. Bronzatul ‘cu model’ si apoi urcarea fotografiilor pe internet, fiecare cu desene care de care mai complicate.

8. ‘Prizatul’ de Helium

56a0827c798d9

Da. Inca mai exista acest trend care trebuie neaparat sa inceteze. Oamenii inca se mai filmeaza inspirand helium si apoi vorbin cu vocea pitigaiata a lui Donald Duck. Si celebritati precum Morgan Freeman, Jimmy Fallon, Alan Rickman, Zayn Malik au facut-o in fata camerelor de luat vederi, pentru amuzament.

7. KylieJennerChallenge

56a0827c79a22

Cu machiajul sau perfect, hainele de designer si notorietatea stilului sau de viata Kylie Jenner a provocat pe internet o adevarat isterie. Provocarea sa de a iti umfla buzele si ale face mai mari cu ajutorul unei sticle a fost cu adevarala, unele tinere patind cu adevarat accidente majore!

6. Sa tii o cutie de suc intre sani

56a0827c79b52

In mai 2015 #HoldACokeWithYourBoobsChallenge a inceput sa ia cu asalt Instagramul. Provocarea era simpla: sa poti tine intre sani o cutie de suc, fara ajutorul mainilor. Trebuia sa fie o actiune de caritate prin care sa alerteze tot mai multe femei cu privire la cancerul de san si importanta evaluarilor repetate, insa bineinteles ca nu a fost doar atat.

5. Petrecerile curcubeu

56a0827c79ca3

Se aude ca provocarea consta in a organiza o petrecere unde femeile poarta toate rujuri colorate diferit, dupa care sa inceapa sa ofere placeri orale barbatilor pentru ca mai apoi ei sa poata admira ‘curcubeul’ lasat in urma de buzele fetelor… Povestea este prezentata de Oprah si i-a ingrijorat pe multi parinti de peste Ocean.

4. Aspirarea pe nas a unui prezervativ

56a082f148d6a

Cuvintele nici macar nu pot explica cat de dezgustatoare este aceasta provocare. Nu inteleg de ce cineva din lumea asta s-ar gandi ca aspirarea pe nas a unui prezervativ si apoi scoaterea lui pe gura este o idee buna, dar foarte multe tinere s-au filmat facand acest lucru si au incarcat filmuletele pe internet.

3. Provocarea apei fierte

56a0827c7aeb0

Asta este poate una dintre cele mai populare provocari insa este cu siguranta unele dintre cele mai idioate si stupide. Ideea este sa fierbi o oala cu apa si o torni pe cineva ca sa ii filmezi reactia.  Da, ai citit corect. Insa bineinteles ca au fost provocate chiar si arsuri de gradul 2 sau 3 din cauza apei fierbinti.

2. Jocul sufocarii

Acest trend a constat in filmarea momentului cand un prieten sta in spatele tau si pur si simplu te sufoca pentru a-ti lua aerul, exact pana in momentul in care lesini. Motivul pentru care nu este o idee foarte buna, banuiesc ca este evident.

1. Provocarea focului

56a0827c7afe5

Cea mai stupida provocare a anului vine tot de peste Ocean. Ea consta in a-ti turna lichide inflamabile pe tot corpul si apoi sa iti dai foc. Exact asa cum suna. Ca sa evite arsuri serioase, fac asta de obicei langa apa sau langa o piscina. Dar chiar si asa au existat accidentari foarte serioare, pentru ca jocul cu focul nu este o gluma.

Continue Reading

More in De Citit

Popular

To Top