Connect with us

Trucul suprinzător, dar simplu, care îți arată că hotelul în care stai nu a schimbat cearceafurile

De Citit

Trucul suprinzător, dar simplu, care îți arată că hotelul în care stai nu a schimbat cearceafurile

Programul TV de investigație Inside Edition a descoperit că unele hoteluri nu schimbă cearceafurile după ce acestea au fost folosite de turiști.

Echipa a stat în mai multe camere în 9 hoteluri diferite din New York (unele dintre ele de lux) și, cu un spray, a lăsat un mesaj pe așternuturi („Am dormit aici”). Mesajul a fost scris cu vopsea lavabilă vizibilă numai în lumină ultravioletă.

Apoi, jurnaliștii au plecat și au revenit seara următoare și s-au cazat în aceleași camere, însă sub nume diferite. Când au aprins lumina ultravioletă au descoperit că mesajele scrise pe cearceafuri erau încă acolo.

„Mă aștept să fie schimbate în fiecare zi, asta este politica noastră”, a declarat mangerul unui hotel, în momentul în care echipa de televiziune i-a prezentat neplăcuta situație.

Echipa a descoperit că 3 dintre hotelurile testate nu spălaseră așternuturile. În urma investigației, reprezentanții unor hoteluri și-au cerut scuze pentru curățenia precară din unitățile de cazare.

Pentru a realiza acest test simplu nu este nevoie decât de un spray cu vopsea vizibilă în lumină ultravioletă și de o sursă de lumină ultravioletă.

Iată filmulețul investigației:

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!

Continue Reading

More in De Citit

Popular

To Top